Skip to main content
  • radio808
  • 10.11.2011.

Vrijeme je za multimedijalni tulum #Trinity

OFF TV Live, Boodla.com i Radio808 u subotu 19. studenoga udružit će snage kako bi se predstavili svekolikom pučanstvu kroz cjelodnevno druženje u klubu KSET, a ugodna dnevna varijanta s prvim će se naznakama mjesečine pretvoriti u multimedijalni tulum znakovitog naziva #Trinity.

Piše: 

Naslovna foto

Radio 808 Soundsystem


Dani kada smo hashtag (#) pisali u kajdanku i koristili ga samo kao povisilicu zaboravljeni su zajedno sa druženjem u prirodi, šetnjama, pisanjem razglednica i inim “nepotrebnim” stvarima koje  smo radili dok nije bilo twittera, facebooka i ostalih blagodati interneta putem kojih možemo obajviti fotku iz wc-a ili u 140 znakova nekome pokvariti dan nabrajajući što smo pojeli za ručak.

# u nazivu označava usku povezanost organizacijskog trojca sa internetom koji će ključnu ulogu imati i na samom promo partyu;
cjelokupni program u trajanju od 12 sati moći ćete pratiti uživo on line putem OFF TV Live streama (OFF produkcija, Transmeet.TV i video sekcija KSET-a) koji će vam prenositi sliku i zvuk sa mjesta događanja, te naravno Radio808 audio streama za one kojima je zanimljiva isključivo selekcija glazbe.

Najava koju čitate nažalost vam ne može približiti futuristički look u koji ćemo odjenuti KSET, ni sitno iznenađenje koje imamo za sve kojima je njihov smartphone ljubimac srasao za ruku (a znamo da vas ima) – ono što vam možemo i želimo otkriti jest impresivni muzički line up tokom čitavog dana, and it goes a little something like this:

– Dnevno druženje (15-21h), ulaz slobodan:

Phase (Street Creeps, UK)
Zero (Bondage, Radio808)
Jan Becele (Trip To Zion)
DJ Chill vs. Dirty Hairy (Phat Kset, Fresh Delivery) vs. Venom (JabbaTon)
Ineskich (Radio808)
Disco sekcija KSET-a

– Večernji #Trinity tulum (od 22h), ulaz 30kn:

THE PETEBOX (Radio 1 Beatbox Champ., UK).
Floydcide (Ascenzion, UK)
Beat Busters
Lil Bear beatbox
Das Kollektiv (boodla.com)
Rea & Mayo + Yesh! (JabbaTon, Radio808, OFF TV Live)
VJ Liik (deMode, Trigger)

Neobavezni dress code: Science Fiction, Digital era, Future, Star Wars, Star Trek, Matrix

program traje od 3 popodne do 3 ujutro, a vrata KSETa su otvorena kao i naša srca. Ulaz je slobodan na dnevni dio druženja (15-21h), dok se za večernji program (od 22:00h) naplaćuje 30kn.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2