Skip to main content
  • alt

Vrući studeni u DEPO klubu

Jesen je debelo ovdje i varljivo topli dani su postali daleko sjećanje. Ali kako se živa u termometru spušta temperatura na plesnim podijima raste.

 
Tako će biti i ovog studenog u vašem omiljenom hramu glazbe. Momci i djevojke zaduženi za vaš party raspored potrudili su se maksimalno vam uljepšati ovaj hladniji dio godine i u klub doveli imena koja odjekuju u najznačajnijim klubovma ove rasplesane plave lopte.

Prvi dan novoga mjeseca u klubu DEPO dočekat će vas zagrijavanje za ono što slijedi. . Uz Joyce Mercedes (NL), E-Basea, Ludviga proslavite 1. studeni na partiju imena Halloween Elektron Special.

7. studenog ulaskom u DEPO zapljusnuti će vas vas zvučni val kojim stručno upravljaju rezidenti našeg viskoznog i slatkog Sirupa Arsen Pavešić, Sergej Snooze i Pytzek. Prije ponoći biti će vam dovoljna dvadesetka, nakon ubacite još 10 i unutra ste.


alt
 
Dan nakon očekuje vas sočni lineup koji čine Teo Harouda, Mad as Hatter, Royal Assassin i Blurix uz podršku gostovanja Davida Meisera.
 
No 14. studenog se odvija jedna fantastična glazbena priča. Svi obilježavamo svake godine dan kada smo igrom slučaja došli na svijet i brojimo ljeta svoga postojanja. No ponekad, samo ponekad, ako si imao dovoljno sreće, nađeš svoju strast i slaviš još jedan rođendan. Tako će se i ovoga, ne tako dalekog, petka slaviti u DEPO klubu kada će osnivač projekta Kontrapunkt, Edi Ramich, proslaviti četvrtinu stoljeća na sceni. Dođite nam poslušati kako zvuči 25 godina ljubavi i iskustva na Ramichevom cjelonoćnom setu.

alt

 
15. studenog čeka vas već tradicionalni Elektron ali ovoga puta sa malim aneksom na koji je okačen naziv Vinyl Party na kojem će okrugle glazbene priče oživjeti u rukama Frenkija, Kikija, Ceta i Fabiana Jakopetza. Priča je standardna, dvadesetka prije ponoći, tridesetica nakon, a svakako ste dobrodošli pridružiti se na Official Dave Clarke after partyju i pozdraviti sunce od 5 ujutro jer Fabian Jakopetz i Cet nemaju nikakvu namjeru krenuti kući.
 
21. će za vas obilježiti još jedan Body & Soul jer jedno bez drugog ne ide, dok će vas naredne večeri dočekati portugalski Du’art, dva Tea, jedan Harouda, jedan Zver i Domagoj Radas.
 
No sada je tren da kažete OMG jer 28. studenog donosi jedno od onih “once in a lifetime” iskustava i Tech D Hause vam donosi predstavnika Wiggle labela i apsolutnu zvijer tech-house scene, Terryja Francisa. Ovaj londončanin suvereno drži tron i podiže glazbene revolucije već godinama. Za 40kn možete zajahati ovaj glazbeni val, ako kojim slučajem ne stignete prije ponoći ubacite još 20, ali sumnjamo da je ovo nešto čega želite propustiti i sekundu.

alt

 
Narednog dana nam dođite na orbitiranje oko još jednog Elektrona na kojem su samo za vas tamo iskusni vuk Mr. DJ Dario, Hadji i Frenki.
 
DEPO klub vam svima čestita jesen dragi prijatelji. Nadamo se da ćemo koju večer provesti zajedno na podiju. Ostanite nam pozdravljeni.
 
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2