Skip to main content
  • alt
  • 13.10.2015.

Zagreb dobiva novi klub! Putujemo na Mjesec!

Jesi li ikada imao jednu od onih noći kada zamišljeno digneš pogled prema nebeskom svodu a u tebe gleda veliko svjetlo lice Zemljina stalkera?

 
Iako je ponoć sve je resko i čisto, osvjetljeno ukradenom posrednom Sunčevom svjetlošću. Tako blizu, a tako daleko. Čini se tako neobično da su otisci pripadnika vrste koji su elektricitet samo s divljenjem promatrali u munjama do prije nekoliko stoljeća ostavili svoje otiske na drugom nebeskom tijelu. Bi li želio do Mjeseca i nazad? Od nadolazeće subote 17. listopada, ovo postaje puno lakše jer Mjesec dolazi k tebi. Ako neće Muhamed brdu…
 
alt
 
Preplavljeni narodnjačkim pokretom degradacije zvuka grada u seosku zabavu, vlasnici Moon cluba odlučili su ponuditi Zagrepčanima razlog da vjeruju u obnovu klubske scene. U 23 sata vrata se otvaraju za inicijaciju potpuno novog mjesta za čekanje zore. Na Mjesečevoj površini od gravitacije mondenog trga vas njegov rezident, popularni TV voditelj, DJ i MC Emilio Delbello, uz pratnju vrućeg saksofonista Jakše Jordesa.
 
U Ciboninom tornju, na lokaciji Savska 30, odvijaju se posljednje pripreme za doček prvih plesača. Elegantan, snažan, zamotan u tamne boje s naznakama motiva koji svijetle u mraku, uz u baršun zamotan namještaj i profinjeni interijer, ima svaku namjeru ostati pristupačan i cijenama i atmosferom. Ovo je mjesto za sve koji samo žele provesti ugodnu rasplesanu noć uz najbolji soundsystem u gradu. Duge subotnje noći biti će rezervirane za Moonlight Boogie na kojem će Emilio prošetati s vama zimzelenim hitovima na koje ste plesali, dočekali zoru, ljubili, zavodili i bili zavedeni.

alt

 
Partnerstvo s KK Cedevita privući će i mnoge sportske fanove, naime, Moon club je službeni domaćin svih After partyja euroligaških utakmica KK Cedevita, a sama glazba privlačiti će brojne grupe od partijanera do pripadnika brojnih urbanih subkulutura. 
 
Pa dakle, odvoji stopala od svog domaćeg planeta, usidri se u raketu, provjeri motore i pokreni odbrojavanje. Za više informacija o polijetanju i rezervaciju mjesta na Mjesečevoj površini javi se u bazu na 091/8980507. Huston, nemamo problem!
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2