Skip to main content

Mladi zagrebački band s novim singlom!

Dovoljno stari da znaju i imaju iskustvo, dovoljno mladi da im još uvijek zavidiš na tome, sa zagrebačkih ulica stižu Julija Savić i Nikola Betica, zajedno poznati pod neobičnostima soničnih vožnji Lolacoaster.

 
U zvučnome službeno kao band od 2012.,s  prethodnim singlom "Bugs" obilježili su okretanje tračnica prema elektroničkom zvuku, a nova "BHMS" traka samo produbljuje razgrtanje slojeva do mračnijeg komornog prizvuka elektronike, stojeći kao abrevijacija refren pokliča "By his master's side".

 
S glatkim viskoznim vokalom Julije Savić kroz lyricse, stvorene u suradnji s band kolegom, ispričana je priča o žudnji, sadizmu, mazohizmu, gladi i užitku. Zvučni dio preuzeo je Nikola s gitarom, synthom, programiranjem i produkcijom, dok je za glavnim synthom Mark Rogan. Za mixing i mastering odgovoran je Saša Rajković iz sisačkog studija Sensorium, dok je Ana Zekić preuzela vizualni dio.
{youtube}hrx1zGKkDQU{/youtube}
 
Pa tako pod zastavama neobičnog alternativnog elektroničkog proganjanja druge strane zagrebačkog indie popa možeš skoknuti po svoj primjerak singla na Bandcamp ili stisnuti play ako si raspoložen za malo zaigranog mraka dobrovoljne subservijalnosti u svijetu u kojem imati gospodara uz odricanje od slobode ujedno znači i odricanje odgovornosti i perverzni užitak služenja. Uživaj i ne suzdržavaj se Lolacoaster uhoditi i na službenoj Facebook lokaciji!
 
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2