Skip to main content

Protodynamike psihodeličnog breakbeta s Pistolera

U rukama tate mu Mayixa, koje poznaješ i pod aliasom Zmayo, živi domaće uzgojeni Pistolero Recordings.

 
Pistolero je svoje žanrovske cijevi uperio na sve od duba, preko breakbeata, psybreaksa, psyproga, psytrancea, techna, minimala pa do psychilla, trip hopa i svega što živi u procjepima i najzakučastijim kutevima između. Kada je nešto dobro imaš potrebu zadržati sjećanja, ali i prosijati stvar da bi iz nje dobio van najzanimljivije grumenčiće sjećanja, stoga i Pistolero upada sa svojom prvom punokrvnom kompilacijom koju je složio sami boss Mayix kao "jedno eklektično putovanje kroz zvukove psihodeličnog breakbeata i slični groove."

 
Pa tako tamo gdje se diraju opne breakbeata, pybreaksa, tech-funka, nuskool breaksa, electra, psystepa i psytecha nastaje Protodynamics. Prefiks "proto" sugerira apsolutne početke, povratak na iskon i zigotu ideje prije no što je zamućena tumačenjem, mišlju, evolucijom i svim bijelim šumom razvoja. U izvornom obliku čista i prva, kao nepokrenuti pokretač jednog lanca, tako stoji kompilacija s 11 traka stvorenih kao izvornih motivatora pokreta, za sve tvoje protoplesne potrebe i nužnosti dinamizma promjene mjesta, Sve oko tebe konstantno pleše u vječnom vrtlogu promjene pa nema razloga da ostaneš stajati po strani. Na Protodynamics te čekaju tako:
 
 
Mastering ove psihodelične napolitanke preuzeo je berlinski Robert Hundt iz Anti-Logic Mastering-a, a vizualnu domenu preuzeo Digital Swamp iz Mlbournea. Svaku od traka istraži klikom na link, a Pistolero sam sa svime što je bilo i što će biti slobodno uhodi na digitalnim lokacijama niže:
 
 
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2