Skip to main content
  • Cadenza
  • 21.01.2013.

10 godina Cadenza Music

Pokrenuta 2002. godine od strane poznatog Luciena Nicoleta AKA Luciana, Cadenza Music uspijeva uhvatiti duh i bit moderne elektronske glazbe. S brdom međunarodnih DJ-a i producenata pod svojim kišobranom, te odličnih izdanja i partija, Cadenza i nakon 10 godina donosi odličnu muziku.

Piše: 

Naslovna foto

Cadenza

Cadenza is a space for music to grow, rise and blossom. It is an accessible platform created to receive new people, projects and their influences. By continuously searching and progressing, we are a part of the evolution. We are all spiritual people, free as our music, and we live for that reason.”- Luciano.
{youtube}m41GEBJPne4{/youtube}

Od svojih skromnih početaka, Cadenza danas broji preko 80 izdanja i kompilacija, a pod svojim okriljem ima velik broj međunarodnih DJ i producentskih zvijezda, poput Reboota, Technasia, Kennya Larkina, Argya, Mirko Loko i Michel Cleis, Valentina Kanzyanija, i mnoge druge. Također, organizatori su velikh svjetskih događanja i partija Cadenza Showcases i Vagabundos, a ove će godine obići cijeli svijet kako bi obilježili 10 godina postojanja.

alt

No, kako najavljuju iz Cadenze, ove će godine gledati prema budućnosti, slaveći sadašnjost, a producenti s etikete napravit će brojne kolaboracije kojima će obilježiti svoja putovanja, također i brojne remikseve, te kompilacije njihovih Vagabundo prijatelja i suradnika. Naravno, i brojna nova izdanja nas očekuju u 2013. godini. Također, s obzirom da je Lucianu i ekipi iz Cadenze uvijek bio bitan i vizualni dio, u galerijama ili prostorima sličnim galerijama, u intimnim događajima predstavljat će umjetnost uz podlogu njihovih DJ-a.
{youtube}0UlXjtmgA3I{/youtube}

Prvi događaj kojim će obilježiti ovaj jubilej dogodit će se 9. veljače, relativno blizu nas, na venecijanskom karnevalu (Carnivale Di Venezia), gdje će uz gazdu Luciana nastupiti i Argy, Cesar Merveille i Digitaline live.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk