Skip to main content
  • 17.11.2006.

11 godina londonskog cluba “The End”

Za proslavu 11. rođendana londonskog kluba The End koja će se dogoditi 2. prosinca pozvani su svi rezidenti kluba. Tako će za pultom glavnog floora zasvirati Layo & Bushwacka, Mr. C, The Dollz at Play; Lounge Room: Will Saul, Phonique, Sebo K; AKA: Stan Fontan, Chicken Lips, Cosmo, Anu Pillai i The Earlyman. Layo & Bushwacka sviraju u klubu jednom mjesečno i vode klubsku večer pod imenom „Olmeto“. 

Piše: 

Ove godine dvojac je izbacio treći album „Feels Closer“ a jedna polovina istog Bushwacka u prosincu čeka izadnje mix albuma „Ride The Train“. Za rođendanski party od njih se može očekivati tech-house, breaks, electronic funk i sve što se između tih pravaca može umixati.

Bila je ovo još jedna nevjerojatna godina za The End jer su tijekom nje kroz klub prodefilirale 4 vrlo poznate klubske večeri i to Cocoon od Sven Vätha, Ibiza partiji od Circo Locoa, 99% od Timo Maasa te Dig Deeper od Danny Howellsa. Uz navedene DJe sviralo je još nekoliko desetaka poznatih svjetskih umjetnika a klubski su čelnici tijekom ove godine s Red Bullom pokrenuli i uložili novac u gradnju dva studija za producente i DJe. S tim će projektom omogućiti mladim generacijama da se nauče producirati i DJati a velika je vjerojatnost da u budućnosti upravo iz tih studija nastanu novi svjetski poznati glazbenici.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk