Skip to main content
  • 4.10.2011.

19-godišnji novi talent

Iako producira tek dvije godine Pierce Fulton iz New Yorka nakon ovogodišnje mini turneje i krstarenja po hrvatskoj obali u sklopu „The Yacht Weeka“ neupitno je privukao pozornost na sebe pa postoji mogućnost da upravo pišemo o budućem house superstaru.

Naslovna foto

Pierce Fulton

Ta mogućnost još je vjerojatnija s obzirom na podatak da ovaj mladi Amerikanac svoju prvu ploču izdaje za Cr2 Records, jednu od najuspješnijih britanskih neovisnih izdavačkih kuća house glazbe uz pomoć koje su planetarno popularne zvijezde postali i Eric Prydz i Steve Angello. Ovog ljeta osim što se odlično zabavljao krstareći po Jadranu uspješno je prezentirao i svoj DJ talent nastupajući kao jedan od rezidenata „The Yacht Weeka“ u Carpe Diemu na Hvaru, u caffe baru Ćakula na splitskoj Rivi i u klubu Vanilla u Splitu gdje je prikupio dovoljno video materijala za predstavljanje svoje prve ploče pod nazivom Pardon my French.

{youtube}QfnsDev6d6s{/youtube}

 

Pierce nam je odmah postao drag, jer je u svom spotu odlučio promovirati našu zemlju kao destinaciju dobre zabave, ali i zato što je već u svoje tri pjesme Pardon My French, Lay Right Here  i For Me koje se nalaze na njegovom debitantskom EP-u uspio shvatiti bit i trend promjenjive house scene. Kad dodamo njegovo entuzijazam i mladost onda dobijemo nove, svježe zvukove i bezgranične mogućnosti elektronske glazbe. Ranije je ove godine svojim remiksima stekao veliku pozornost online generacije, a u suradnji s MYNC na Cr2 Live & Direct radio showu mjesecima ga sluša preko 1.7 million slušatelja, pa se i priča o Piercu Fultonu, nadarenom mladiću širi poput munje.

Njegova prva ploča čije je službeno izdanje najavljeno 10. listopada osim navedene tri pjesme sadrži i distorziju zvukova  singla Pardon my French  i harmonično zagrijavanje za singl For Me. 

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2