Skip to main content
  • alt
  • 25.05.2015.

20 godina ADE-a

ADE su tri slova koja su utisnula velik pečat na svijet elektronike. Abrevijacija stoji za događaj koji se odvija u jednome od najprogresivnijih planetarnih gradova, pa je tako A pridruženo Amsterdamu.

 
Amsterdam Dance Event je golemo sveobuhvatno glazbeno događanje koje nije samo mjesto zbog kojeg ekipa iz svakog zakutka svijeta štambilja putovnice samo da bi došla plesati na omiljene izvođače, već jedan svemir sam za sebe koji ima cilj locirati granice i zatim ih pogurati još korak dalje.

alt

 
ADE ulazi u 20 godinu djelovanja i iznova posjetiteljima nudi radionice, panele, razgovore, okrugle stolove i intervjue sa onima koji stvaraju svijet i kulturu koju voliš. Svake godine izvođači hrle kako bi postali dio povijesnog eventa pa se tako na prošlogodišnjem poučno-partijanerskom eventu zateklo i nekoliko imena iz hrvatske. Kofere su spakirali iskusni druidi pulteva Petar Dundov, Eddy Ramich, Blacksoul i Teo Harouda.
 
Izdanje za 2015. je napokon dobilo svoje datume u kojima će proslaviti dva desetljeća postojanja i održat će se  od 14. do 18. listopada. Ako si ikada želio posjetiti ovaj grad sakupi lovu i slobodne dane na lager jer mi ne vidimo bolje vrijeme no ovo. Festivalski i konferencijski program će početi kapati uskoro i zaista nas zanima tko će od domaćih snaga krenuti put Amsterdama ove godine. 
 
Do tada možete obaviti pred registraciju i odrediti koje vijesti bi voljeli primati ovdje, a dok listopadske kiše ne dodirnu tvoje tjeme i ne kreneš gubiti kišobrane brzinom kojom Jack Nicholson u Isijavanju gubi razum, ostavljamo te sa sjećanjima prošlogdišnjeg ADE-a. Enjoy!
{youtube}w6JLlwCgIS0{/youtube}
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk