Skip to main content
  • alt
  • 2.04.2014.

A jesmo vas zeznuli

Baš poput nas, ni drugi portali elektronske glazbe nisu mogli odoljeti slatkom zovu prvoaprilskih podvala kojima su manje ili više uspješno nasamirili svoje čitatelje.

 
Zanimljivo je kako je upravo Deadmau5, jedan od najvećih trolova, bio najčešći subjekt prvoaprilskih pošalica. Tako su njegovi Twitter i Facebook računi jučer bili hakirani od strane kolektiva Anonymous, a objavljeno je i kako  je raspisana peticija kako bi mu se zabranili ikakvi nastupili na bilokojem festivalu u SAD-u u budućnosti. Razlog lažnoj, prvoaprilskoj peticiji veoma je stvarno Deadmau5ovo trolanje na miamijskoj Ultri kada je tijekom seta umjesto hita “Animals” Martina Garrixa pustio još veći hit “Old MacDonald Had a Farm”.
{youtube}wCZoYPQfT7M{/youtube}
 
Navodno će Deadmau5 objaviti i album s EDM uspavankama koje će biti sve samo ne za uspavljivanje, a tu je i Disneyeva tužba jer njegova maska previše nalikuje Mickeyu Mouseu. I Aviciijeva nedavna operacija žučnog mjehura potakla je prvoaprilsku šalu te se tako na eBayu pojavio njegov žučni mjehur s početnom cijenom od 999 američkih dolara.  Prvoaprilskoj šali nije odolio ni legendarni Dave Clarke koji je na svom Facebooku obznanio kako se vjenčao, ali brzo su ga prokljuvili.  Novinari portala XLR8R-a su bili posebice nadahnuti te su se najprije preimenovali u XLR,  a potom objavili lažan razgovor sa Scubom u kojem govori kako samo želi imati prave prijatelje, tu je i popis najsrdačnijih ljudi u elektronskoj glazbi i niz drugih članaka koji su već danas bestragom nestali s portala.

alt

 
Naša pak je podvala o dolasku svjetski slavnog Tomorrowlanda u Dugopolje zavarala više od 10 000 čitatelja, sam članak skupio je više od 2 700 FB lajkova na portalu i čak 45  FB dijeljenja koja su, vjerujemo, bila popraćena kojim vriskom sreće.  Imajte na umu za sljedeću godinu – ono što zvuči predobro, najčešće nije istina.
 
.alt

 

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2