Skip to main content
  • alt

Aphex Twin ima novi materijal na SoundCloudu

Richard D. James, koji je kada iskorači iz stvarnosti u digitalno poznatiji i kao Aphex Twin, objavio je u posljednjih nekoliko dana čitav naramak novih materijala.

 
Pomalo neobičan i pomaknut elektronički eksperimentator smatra se jednim od najistaknutijih autora IDM-a (Inteligent Dance Music), ali on sam se ne slaže baš olako s ovom žanrovskom podijelom jer bi logikom isključivanja to značilo da je ostala elektronička glazba neinteligentna.

alt

 
Ovaj vlasnik tenka i podmornice (da, zaista) i samoproglašeni sinestetičar i majstor lucidnih snova nakon 13 godina pauze napokon je objavio i album Syro i zatim, četiri mjeseca kasnije, i EP nazva Computer Controlled Acoustic Instruments Pt. 2.
{youtube}Xw5AiRVqfqk{/youtube}
 
Čini se da su godine bile milostive prema kreativnom potencijalu jer je Syro odmah pokupio i Grammyja isplivavši iznad radova ostalih nominiranih elktroničara poput Deadmau5a, Little Dragona, Röyksoppa, Robyn i Mata Zoa.
 
No nedavno je na SoundCloudu izronilo još 12 nikada objavljenih traka i zatim još jedna runda od pet pod aliasom user48736353001. Za novog Aphex Twina izvoli, sjedni na zvučni oblak ovdje. S visoka je pogled lijep!
 
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2