Skip to main content
  • alt
  • 22.11.2014.

Atonal Remix natječaj za producente

Ako si DJ, producent, talentirani klinac koji se snalazi oko pulta, tražiš svoju priliku ili znaš nekoga tko je traži, izvoli.

 
Atonal natječaj organizira Marko Nastić koji će na Atonal labelu krajem godine izdati Wider then Dart EP ispresjecanu spastičkim analognim unutar digitalnog i zanimljivim vokalima. 
 
Nastić je jedan od onih koji je početkom 90-ih pomogao izgraditi srpsku techno scenu. Još prije svoje 18. bio je član kolektivna Teenage Techno Punks. Iako je počeo sa čistim technom svoja glazbena istraživanja nastavio je i u house, minimal i što god bi još trznulo neko mjesto unutra.

 
Nakon gašenja Recycled Loops labela s vremenom je osnovao tri vlastita Recon Warriors, Recon Light iTraffica. Lista suradnji neprestano se razmotava sve dalje a Marko nema nikakvu namjeru prestati i od 2006. preuzima i uredničku i voditeljsku stolicu emisije  “Music For Body And Soul” na srpskom B92 radiju.
 
Kako mu je jasno da su sjajni talentirani ljudi koji se pokušavaju probiti posvuda uokolo, Nastić i Atonal su odlučili objaviti natječaj za producente u okviru kojeg će biti izabrana traka ambijentalnog karaktera, kojom je lako manipulirati u žanrovskim promjenama.  

alt

 
Da biste sudjelovali skoknite na Soundcloud profil Atonala gdje će vas s vrata pozdraviti traka Marko Nastić – Short edit of L.O.V.E. U okviru ove trake nači ćete link sa svim sampleovima koji će vam bit potrebni za rad. Preuzmi alate i daj sve od sebe. Ako treba ne miči se od pulta danima dok ne sjedne baš kako treba.
{youtube}7bpyxTxYZUs{/youtube}
 
Kada je gotovo i napokon si umoran i zadovoljan, onda popij kavu, sjedni iznova za računalo i uploadaj svoju traku na wetransfer.com i pošalji na adresu demo@atonal-records.com. Imaš vremena točno do Božiča pa tko zna… Možda dobiješ svoje božično čudo.
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk