Skip to main content
  • alt

Awakenings + ADE

Buđenja mogu biti stvarna, metaforička, emocionalna ili pak glazbena. Ono što te budi je ono što ti protrese svijet iz temelja i nakon čega više ništa nije isto.

 
Tako se Awakenings iznova udružuje sa ADE ekipom koja u Amsterdamu svake godine hoda po oštrici najnovijih audio-vizualnih poslastica. ADE kao petodnevni event održat će se od 14. do 18. listopada i kroz kvintet dana u ovu muzikalnu kulturnu meku inkorporirati preko 350 evenata i 2 200 umjetnika razasutih po nastupima, radionicama, okruglim stolovima…

alt

 
Awakenings team je svakako složio lineup koji si nećete moći oprostiti ako propustiti zateknete li se sretnim spletom okolnosti u Amsterdamu u ovo vrijeme.
 
U četvrtak, 15. listopada, gospodin Awakenings sam i onaj na čalu Drumcodea Adam Beyer dovodi Alana Fitzpatricka,Dubspeeka, Densea & Pika, Idu Engberg i Luigija Madonnu i ekipa dere od 22 sata sve do 8 ujutro, kao i u svakoj etapi ove sinteze koji će uslijediti.
 
Narednoga dana pod zastavom Awakeningsa na ADE se vraća i Carl Cox i sa sobom dovodi Jona Rundella, Josepha Capriatija, Nicole Moudaber, Martinez Brothers i Yves.
{youtube}w6JLlwCgIS0{/youtube}
 
Subota, 17. listopada, rezervirana je za momka na čelu Rejecteda Jorisa Voorna koji sa sobom fura Agoriu, Green Velvet, Henrika Schwarza, Hot Since 82 i Jorana Van Pola, dok dan nakon stiže roterdamski techno inovator Speedy J.  i nedjelju preuzima s AnD, Blawanom, Dashom Rush, Giorgiom Gigliem, Lenom Faki, Ninom Kraviz i Rødhådom.
 
Možda je rano nabrijavati se na ADE i razmišljati o jesenskim bogatim glazbenim trpezama dok ljeto bjesni oko tebe, ali za lijepe stvari nikada nije ni prerano ni prekasno. Pis aut divni mladi ljudi!
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2