Skip to main content
  • alt
  • 25.07.2015.

Beach bar Fortica u Omišu

Nedaleko Splita nalazi se jedan rasplesani glazbeni grad Omiš, a samo kratku šetnju od centra, odmah prvi red do pučine, smjestio se beach bar "Fortica".

 
Preko dana mirno mjesto za chillanje s sunčanim naočalama na nosu i uživanje u najfinijoj klopi dok gledaš u valove u ugodnom društvu, kada Sunce zapadne za horizont "Fortica" navlači svoje noćno lice. U dnevnoj varijanti jednako tako poznat je i po ekstremluku guštanja na jet-skyju, dok mrak iznova donosi uživanje u sigurnim rukama coctail majstora.

alt

 
Bar koji kupi pohvale na Trip Adivisoru ove godine je ujedno i domaćin jedne glazbeno-cirkuske ekipe. U potpunosti svježi festival Music Circus tako će u prostore beach bara dovesti 20 Dj-a i 15 performera od 30. srpnja do 1. kolovoza. Cilj ovog tek rođenog festivala je promovirati kulturu elektroničke glazbe, stvoriti tradiciju i ujedno Omiš i Splitsko-dalmatinsku županiju staviti na party kartu.

alt

 
U trodnevnoj mirnijoj house varijanti i nokturnalnom ludilu plesat ćete 12 sati uz sigurno vodstvo headlinera Joe 2 Shinea, Johna Van Thorna, Jonnyja I.-ja i Lorena Mayera.
 
Za detalje, još umjetnika i sve što bi te moglo intrigirati skokni na službene stranice same Fortice ili pak glazbenog cirkusa. Fortica vam želi dugo, toplo i sretno ljeto!
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop