Skip to main content
  • 7.12.2007.

Beatport izdao besplatni DJ softver SYNC

Svjetski najpoznatija i po bazi najveća digitalna trgovina glazbe Beatport napravila je u suradnji s Native Instrumentom sofver za DJe pod imenom SYNC. Beatport SYNC je snažni audio player s osnovnim DJ funkcijama. Temelji su uzeti iz tehnologije već dobro poznatog i nagrađivanog Traktora 3.

Piše: 

Ovo je besplatan softver za sve korisnike Mac-a ili PC-a a možete mixati pjesme kao DJ koristeći dva virtualna playera. Pjesme se u player ubacuju poznatom metodom „drag and drop“. Jednostavnim učitavanjem pjesama u player koristite crossfader za mixanje. Ima tu još podosta naprednih funkcija kao detekcija beata, auto – sinkronizacija, optimizacija zvuka ..itd.

Beatport SYNC nudi i poseban programčić preko kojeg možete slušati DJ radio emisije, a integrirani pretraživač odvodi vas do digitalne trgovine Beatport gdje možete kupiti najnovije pjesme iz njihovog kataloga. Sve pjesme možete u demo verziji isprobati u Beatport SYNCu, te odlučiti da li se uklapaju u Vaš mix.

Download Beatport SYNC programa potražite ovdje.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk