Skip to main content
  • alt

Berlinski Watergate dere u Hrvatskoj!

Kultna povijesno-kulturna lokacija Dubrovnika na Lazaretima već je vidjela najbolje svjetske partyje, ugostila sam vrh elektroničke piramide i čekala sretne zore natopljenje beatom.

 
No u srpnju i kolovozu spaja se s berlinskom glazbenom institucijom, zvijeri od kluba imena Watergate u trodijelnom eventu Watergate Goes Croatia.
 
Povijesna jezgra Dubrovnika dala je sočni poljubac hi-tech berlinskoj glazbenoj meci i prvi dio romanse odvit će se baš danas, 29. srpnja, zatim 5. kolovoza slijedi specifični event njihova partnera, butika i galerija Bon Ton, da bi 12. kolovoza oderao novi Watergate.

alt

 
No zašto je Watergate klub baš toliko specifičan? Smješten na ludoj lokaciji od koje brišeš slinu s brade, Watergate iz Kreuzberga u Berlinu ima tri ključne točke kojima odskače od ostalih klubova. 
 
Prva stvar je pogled koji te ukopa na mjestu. Ima nešto neobjašnjivo u tome kada gledaš na čitav grad, nešto što te istovremeno ispunjava kao topli čaj u ledeno jutro i daje poniznost jer shvaćaš kako si malen u velikoj slici stvari. Pogled puca na Oberbaumbrücke i set novijih modernijih zgrada s druge obale. Ostaneš li stopalima dovoljno dugo usidren za ovaj podij dočekat ćeš refleksije jutarnjeg sunca na vodi. Ima li boljeg aftera od ovog?

alt

 
Druga stvar koja lovi pažnju je osvjetljenje glavnog floora koje ti poremeti osjećaj za orijentaciju, izgubiš se u prostoru, vremenu i glazbi na intergalaktičkom svjetlosnom putovanju beatom. No ono po čemu je Watergate specifično poznat i što natjera srce da kuca brže i uništava ti tenisice je svakako program kluba. Nemilosrdno svakoga vikenda za pult staje netko sa samoga vrha i s najrenomiranijih svjetskih house i techno labela kao što su BPitch Control, Cocoon, Diynamic, Get Physical, SUOL, Stil Vor Talent, Visionquest…
 
Gornji floor nešto je prostraniji s kapacitetom od 600 duša, dok donji komotno može smjestiti oko 400 ljudi, a na jednu od najljepših terasa na koje si ikada kročio može se smjestiti 150 plesača. 
 
Za sve detalje Watergate Goes Croatia partyija i hiperveze na podatkovne punktove svega s feštom povezanog klizni ovdje. Uživajte i sretno vam spuštanje s grbe tjedna!
 
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2