Skip to main content
  • 10.11.2006.

Booka Shade, Paul Van Dyk i Alex Smoke remixiraju Depeche Mode

Booka Shade, Paul Van Dyk i Alex Smoke su napravili remixe za posljednji single Depeche Mode “Martyr”, dok su u planu i remixi njihovih starijih hitova za koje bi se trebali pobriniti Digitalism, Underground Resistance i Ricardo Villalobos. Elektronska synth pop grupa Depeche Mode slijedećeg mjeseca izdaje CD “Best of Volume 1”.

Piše: 

Kolekcija uključuje 17 najvećih hitova grupe, plus novu pjesmu “Martyr”. Singlovi Depeche Mode su pretrpjeli razne remixe, tako da ništa drugačije neće biti ni sa pjesmom “Martyr”, za čije će se ‘prerađivanje’ pobrinuti electro-house dvojac Booka Shade, njemački trance DJ, Paul Van Dyk i minimal techno vunderkind Alex Smoke.

Pored remixa novog singla, bend je također osigurao remixe i drugih pjesama na kompilaciji – Boyz Noise, Timo Maas i Hearthrob su se dotakli hita “Personal Jesus”; Troy Pearce plus Oliver Huntemann i Stephen Bodzin su začinili “Everything Counts”, dok su Digitalism, Ricardo Villalobos, Underground Resistance i Dirty South remixirali hitove “Never Let Me Down Again”, “Sinner In Me”, “People Are People” i “Just Can’t Get Enough”. Fanovi će još malo čekati na njih; jer remixi su trenutno dostupni samo kao promocije na CD-u i vinilu.

'Martytr' CD single
1. Martyr (Single Version)
2. Martyr (Booka Shade Full Vocal Mix)

'Martyr' Remix CD single

1. Martyr – Paul van Dyk Remix Edit
2. Martyr – Alex Smoke Gravel Mix
3. Never Let Me Down Again – Digitalism Remix

'Martyr' DVD single
1. Martyr – Video Montage
2. Martyr – Dreher & S.M.Art B.N. Reload Remix
3. Martyr – Booka Shade Travel Mix

Izvor: www.happynovisad.co.yu

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2