Skip to main content
  • alt
  • 10.10.2015.

Carl Cox objavio kraj 15-godišnje rezidencije na Ibizi

Već desetljeće i pol ibiški Space je imao čast na popisu rezidencija imati i jednog od globalnih čuvara na vratima elektronike.

 
Kako je Cox napomenuo DJ Magu: Sljedeća godina će ujedno biti moja posljednja u Spaceu na Ibizi, stoga nemojte propustiti ni jednu večer ako je moguće, imamo vrlo poseban lineup 15 tjedana…”
 
Ovo nije ništa neobično jer je već u kolovozu spomenuo kako želi što je Ibiza od jedne ujedinjene dance zajednice postala plodno tlo za bujanje konzumerizma. Više o Coxovom pogledu na novu Ibizu pročitajte ovdje.

alt

 
Velika figura iza pulta, i u doslovnom i prenesenom značenju, s još većim osmjehom za svakoga, u svojoj tridesetogodišnjoj karijeri stvorio je nebrojena sjećanja i vještinom i znanjem bio jedna od ključnih figura koja je Space profilirala kao jedan od vrhunskih svjetskih punktova elektroničke glazbe. Iako nas čeka još nekoliko preostalih partyja od najavljenih 15 tjedana, sat otkucava i približavamo se zatvaranju jednog dugog, gusto ispisanog poglavlja, ibiške glazbene priče. 
 
Kuda će ga stopala odvesti dalje to ostaje za vidjeti, no nimalo ne sumnjamo da mu plesna knjižica uskoro neće biti popunjena novim pothvatima. Pa za kraj malo reminiscencija!
{youtube}XHms8POkG0Q{/youtube}
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2