Skip to main content
  • alt

Chemical Brothers i prvi album nakon 4 godine

Duo kemijski induciranog glazbenog entuzijazma i bratskog sinkroniciteta u beatu pustio je teaser nadolazećeg albuma.

 
Megazvijezde elektronike koje su punile goleme pozornice i klubove i redefinirale iskustvo slušanja glazbe u svojim live izvedbama objavili su krajem prošle godine kako će nas u 2015. iznenaditi novim albumom. Ovo će biti prvo izdanje nakon soundtracka koji su načinili ekskluzivno za akcijski film Hanna 2011.

alt

 
Na službenoj FB stranici pustili su mali preview onoga što će vas čekati i objavili kako će prvi singl biti premijerno pušten na Radio 1 showu Annie Mac sutra. Šanse su da će to biti traka ‘Electronic Battle Weapon 11’.
 
Tom Rowlands prošle je godine podijelio njihove želje i ideje onoga što bi novo izdanje trebalo predstavljati rekavši: “Najznačajniji element albuma je da se poveže s nama emocionalno na neki način. Nadamo se da ćemo pronaći novi način da osjećate… Sanjamo o novim zvukovima i okvirima.”

alt

 
Definitivni datum izdavanja još nije objavljen kako momke čeka vrlo zaposleni raspored u kojem će na Sonaru predstaviti novi live show zatim zasjesti na pozornice svjetskih festivala poput Glastonburyja, HARD Summera, Montreux Jazz Festivala, Rock En Seinea, Creamfieldsa i Ultre Europe. Pa dok vam nova umotvorina kemijske braće ne pomiluje ušne školjke teaser je ovdje da vas natjera upravo na onu emociju za koju je namijenjen, a to je da ga želie više.

 

Listen tomorrow at 7.20pm GMT: BBC Radio 1 Now Playing Annie Mac #TheChemicalBrothers #hottestrecordhttps://www.bbc.co.uk/radio1

Posted by The Chemical Brothers on Wednesday, April 22, 2015

sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop