Skip to main content
  • 14.09.2016.

Cox vadi vinilke za oproštajku prvi puta u 10 godina!

Kako se bliži konačni datum Coxova 15-godišnjeg Music is Revolution partyja u Spaceu nostalgija pomalo širi svoje pipke uokolo.

 
Definirana kao "sentimentalna čežnja ili zamišljena privrženost periodu iz prošlosti" na Carla samoga ova emocija je djelovala tako da je poželio na sunce ponovo izvaditi crne vinilne krugove koji su obilježili prvi dio ibiške priče. Desetljeće i pol povijesti će tako uz škripu i buku utihnuti u Spaceu 20. rujna i kako bi obilježio prigodu na Playa d'en Bossa će puštati s vinila. 2006. je bila posljednja godina kada se ovo dogodilo i želi zasvirati sve stare stvari koje su obilježile period koji ostavlja u retrovizoru. Čini se da će se u priču uplesti i pregršt stare glazbe koju novije generacije ravera možda nisu još ni imale prilike čuti.

 
Govoreći o zatvaranju rezidencije podijelio je: "Želio sam vratiti stvari kući i dati jedan homage svim onim godinama kada sam vrtio na pločama u Spaceu. želim odati poštovanje ovim starijim trakama, iskopati neke od svojih starih vinilki i pustiti ih uz bok novima. Velik dio publike ih vjerojatno nikada nije niti čuo stoga na taj način želim pokazati da je ta glazba još relevantna.
 
Učinilo mi se da je ovo prikladan način da se oprostim. Također želim da ljudi znaju da još uvijek mogu s vinilkama natjerati kuću da se zatrese. Ova glazba je bila moj život i želim je jedan posljednji puta podijeliti u Spaceu".
 
Za finalni party u Spaceovom Discoteca prostoru za Music is Revolution pridružit će mu se između ostalih i tINI, DJ Sneak, Nic Fanciulli, a Carl sam će se ujedno pojaviti i na finalu zatvaranja Spacea 2. listopada. Za sve nas koji ga nećemo ispratiti u Spaceu ovdje je emocionalni Essential Mix nastao upravo u iste u nostalgiju omotane svrhe. Pa klikni play i uživaj!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2