Skip to main content
  • alt
  • 24.01.2015.

Daft Punk u Edenu

Rajski vrt, divno metafizičko mjesto savršenog mira i ljubavi, dom Drva Spoznaje… ili polu-autobiografski film uspona Daft Punka?

 
Ipak se radi o ovom potonjem. O filmu koji prati veliki dio priče uspona omiljenog francuskog robotskog dua. Ima nešto neobjašnjvo privlačno u zamišljanju čovjeka kao automatona, stroja bez emocija, koji pušta sintetičku glazbu a ona opet dira nešto toplo, mekano i ljudsko. 
 
Film izdaje australska produkcijska kuća Palace Films i debitirao je na Internacionalnom Filmskom Festivalu u Torontu i pratit će dramatičan uspon dvoje mladih ljudi prema vrhu elektronike.
{youtube}2l1T9xs-o0o{/youtube}
 
Redateljica je novakinja branše sa svojim četvrtim uratkom, Mia Hansen-Løve, koja kroz film također prati uspon svog brata Svena koji zaista jest poznati francuski house DJ. Svenov lik se u filmu zove Paul i nerazdvojivo je povezan s likovima Thomasa Bangaltera and Guya-Manuela de Homem-Christoa. Film je za sada prikazan na nekoliko manjih tajanstvenih projekcija, ali predviđa se da će na kino platna zasjesti u drugoj polovici 2015.
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop