Skip to main content
  • alt

David Guetta prozvan u otvorenom pismu

Prije nekoliko dana internetska prostranstva je zabezeknulo otvoreno pismo Philipa Sherburnea Davidu Guetti u vezi njegova nedavnog potpisivanja masnog ugovora sa Chase bankom.

 
Svi su zabezeknuti time kako je gospođa Kim strgala Internet pokazujući golu stražnjcu, dok su prave stvari koje bi trebale strgati Mrežu upravo ovakve vijesti kojima obični ljudi odlučuju ne više šutke stajati sa strane nego shvćaju da imaju glas i da nisu bespomoćni.
 
Tako je i gospodin Philip odlučio javno reagirati na Guettino potpisivanje unosnog ugovora sa Chase bankom. O čemu se radi? David je s bankom dogovorio da će vlasnici Chase Vise i debit kartice, koji registriraju svoju karticu Apple Pay-om, dobiti privilegiju da skinu Davidov novi album Listen tri dana prije svih ostalih.

alt

 
Philipa je ovo zateklo i napomenuo je kako je Rolling Stoneov Matt Taibbi već toliko puta pisao o Chase banci i naveo je kao jednu od najvećih financijskih prevara u američkoj povijesti, kao onu koja je pronevjerila goleme količine novca u malverzacijama s hipotekama, a račun su platili poreznici, i ujedno platila vladu da gurne stvari pod tepih kako bi svoje izvršne direktore zadržala izvan zatvora. 
 
Philip nastavlja tako da sugerira Guetti da završi li pak sve na sudu da bi se njegovo ime koje je sinonim za sreću, zabavu i ljubav moglo vrlo lako povlačiti po blatu i povezivati sa jednim od najvećih lanaca korupcije na otvorenom. Ujedno se i ispričao francuzu što je ružno Tweetnuo o njemu kada je čuo za deal sa Chase bankom i sugerirao mu kako bi bilo najbolje da ipak stane na pravu stranu klasnog rata tako da sav profit od ovog ugovora donira udruzi po svom izboru. 

alt

 
Philip sam je dao nekoliko prijedloga, među kojima su udruga za slobodno novinarstvo Pro Publica, udruga koja se bori sa rastućim problemom onih koji nemaju dom Coalition for the Homeless, ili pak one koje pokušavaju pomoći američkim vetranima kao što su  Homes for Our Troops, National Military Family Association i Fisher House Foundation. Završio je tako da je napomenuo Guetti da će mu napravi li ovo poslati sliku sebe kako prstima radi gestu srca koju je David sam popularizirao i naveo kako je sve moguće “When Love Takes Over”. Pismo u potpunosti možete pročitati ovdje. Natjera te da se zamisliš o osobnoj odgovornosti, zar ne? Vidjet ćemo hoće li Guetta poslati ikakav odgovor i hoće li ikoja udruga ikada vidjeti dio ovog monetarnog kolača koji je spremio u hladnjak.
{youtube}zudbz4hOcbc{/youtube}
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop