Skip to main content
  • alt
  • 19.07.2014.

Dixonov ljetni odabir

Dixon, prema čitateljima uglednog Resident Advisora najbolji DJ na svijetu, tek je jedan od gostiju prvog izdanja glazbenog serijala Lost In A Moment  u dubrovačkome parku Orsula.

 
Pravim imenom Steffen Berkhahn, Dixon ne samo da je producent i DJ već i suvlasnik labela Innervisions, na kojemu su izdavala imena kao što su Laurent Garnier, Simian Mobile Disco ili Henrik Schwarz, a zanimljivo je kako je i vlasnik jedne berlinske pekare. Ipak, ono što je možda najzanimljivije vezano uz Dixona jest to da nikada, ali ama baš nikada ne dopušta snimanje svojih setova te je titula najboljeg DJ-a tim posebnija.
{youtube}b61CZ2ZnjWM{/youtube}
 
I ne samo da ne dopušta snimanje već niti ne preslušava promo materijale niti pak igdje objavljuje ikakve liste te je uistinu izvrsno kada vam jedan Dixon posloži ljetnu listu traka, koje su mahom neobjavljene, kao što je napravio za čitatelje Klubske Scene. Ovaj odabir je ujedno i dobar odgovor na pitanje što li ipak sprema za Lost In A Moment pa bacite oko kad već ne možete uho.
{youtube}QNUx3ahOFmg{/youtube}
 
 
Popis  traka:
01. Culoe De Song – Y.O.U.D.
02. Jacob Korn – Fahrt Durch Tal
{youtube}8dU9TJ18Rf4{/youtube}
 
03. Daniel Avery – All I Need (Roman Flügel Mix)
04. Recondite – Levo
{youtube}mx-Gkk0cn9s{/youtube}
 
06. Rancido – Play You My Guitar
{youtube}UyWk8D4d_Yw{/youtube}
 
07. Alex Banks – All You Could Do (Frank Wiedemann Mix)
08. Ian Pooley – The Beginning (Dub)
{youtube}ryf3zwUX8WY{/youtube}
 
09. Todd Terje – Snooze For Love (Dixon Retouch)
10. Lack 003 – Wrong Copy
{youtube}rQx5EAfirhc{/youtube}
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2