Skip to main content
  • alt
  • 19.10.2014.

DJ Mag je objavio prvo mjesto svoje stotice

Čak i da vam je više manje svejedno kako ide poredak na DJ Magovoj ljestvici morate priznati da ste skroz na skroz Željka Znatiželjka koja želi znati pobjednika ako već ništa drugo.

 
Zašto? Eto tako, ako slučajno jednom sjednete ispred gospodina Filipovića i otvorite pitanje za milijun i to bude baš: "Tko se našao na vrhu DJ Magovih Top 100 2014.?" Zamisli da ne znaš, zamisli samo.
 
Jedan od sastavnih elemenata ove liste je svakako šuškanje, nagađanje i autogeneriranje medijske pompe iz obične ljestvice popularnosti.

alt

 
No ove godine je DJ Mag bacio jednu felš loptu i objavio Hardwella kao sudionika turneje na koju će poći top stotka, ali su napomenuli da će pobjednik biti objavljen 18. listopada. Tako je i bilo i izgleda da kruna ipak ostaje na Hardwellovoj glavi i ove godine. Lista popularnosti ili ne , kako god okreneš, prvo mjesto je prvo mjesto.

alt

 
Zanima li vas kako se sve odvijalo prilažemo listu od 2. do 100. mjesta ili ovogodišnji službeni video prijenos Amsterdam Music Festivala na kojem je pobjednik i proglašen. Uživajte i zaplešite si malo u sobi ako vam nije bilo dovoljno tijekom vikenda. Ostanite nam pozdravljeni dragi naši.
 
{youtube}BmzuCN_88PU{/youtube}
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk