Skip to main content
  • 20.09.2011.

DJ Mag Top 100 seli u Amsterdam

Po prvi put u svojoj povijesti dodjela nagrada za godišnji izbor najboljih DJ-a, Top 100 DJs u organizaciji DJ magazina održat će se na Amsterdam Dance Eventu, 20. listopada pred 3000 posjetitelja na putničkom terminalu. Na ovom događaju objavit će se službeno i svi ovogodišnji rezultati.

Piše: 

Naslovna foto

Armin Van Buuren


Postavlja se pitanje može li Armin Van Buuren zadržati ponovno broj 1 ili će ga nakon duge vladavine trancea prestići electro house David Guetta koji posljednje vrijeme dosta izleta ima i u RnB te pop glazbi. Za petama su im Deadmau5, Tiesto, Sander Van Doorn i mnogi drugi. Zanimljivost će svakako biti pratiti ovogodišnji izbor te kako će bass kultura proći – dnb i dubstep izvođači.
{youtube}2nzDFd-1jHQ{/youtube}

Ove godine ističu organizatori već u prvom tjednu od objave natjecanja bilo je preko 130,000 glasova te je to za 100,000 glasova više od lanjske godine. Lani su glasovi došli iz 167 zemalja svijeta što dokazuje koliko ljudi danas čita DJ Mag i prati ovaj izbor. Koliko je on kompetentan i autoritativan ipak je tema za neki drugi put. Do 23. rujna možete i Vi svojim glasom dati potporu nekome od izvođača klikom ovdje.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2