Skip to main content

Domaći progressive, deep i future house osvaja Australiju!

Nije Amerikanac u Parizu, već Hrvat u Australiji. Agresivno samopouzdanje na klackalici neposredovane elegencije ono je što ćete osjetiti smjestite li se podno pulta Brune "Subzero" Strižića.

 
Za one kojima postojeće nije dovoljno dobro, koji uživaju u učenju pravila samo da bi ih po tome prekršili i stvarali nove zvučne kulise Bruno kaže: "Želim stvoritit glazbenu revoluciju. Želim stvoriti povijest".
 
Rođen na domaćim ulicama, i sada poznat i pod aliasom Minimal Noise, protutnjao je klubovima Europe, Velike Britanije, Kanade i Azijsko-pacifičke ploče samo da bi naposlijetku našao svoj novi dom u zemji, klokana, bumeranga i Aboriđina. Nova čvrsta misija je ostaviti trag na bujajućoj sceni svojeg novog posvojenog doma.

 
Predanost, strast i rad donijeli su nastupe na golemim festivalskim pozornicama poput Exita i Ultre, a vrata su mu otvarali klubovi s povijesnom reputacijom  poput amsterdamskog Escapea, DC-10 i Es Paradis na Ibizi, GSpota  na filipinima, kanadski Tommy Africa's i domaći hramovi Retra, 2 Lionsa, Hemigwaya i Galleona. S posebnom žicom i empatskom sposobnošću čitanja energije s podija ujedno si je izgradio i ime kao onaj kojeg veliki preferiraju za zagrijavanje stopala pa je tako služio kao inicijalna baklja ritma za Axwella, Rogera Sancheza, Tiesta i Normana Doraya.
 
Kako kreativni prsti i mozgovi nikada ne miruju u prethodnih pet godina smo gledali i podizanje "Subzero DJ Akademije" koja je poslužila kao njegov vlastiti megafon novim mladim ljudima koji tek uranjaju u elektroničko. Poruka je jasna. Usavrši vještinu i ostani relevantan! Čini se da je jedako dobar u prenošenju znanja kao i u slaganju glazbenih backgrounda tvojih sjećanja jer su se bivši učenici uspješno rasipali pultevima Europe, Miamija i Australije.

 
Također je i ponosni otac podcasta "Oblivion". Nauprot nomenklaturi, ono što podcast čini jest sve osim poticaja zaborava dok Subzero zaranja u sve podaspekte klupskog kulturnog pokreta. Cilj je povesti slušatelja na putovanje, obrazovati ga i stvoriti kapital znanja jer najbolja publika za bilo koji aspekt kreativnosti je ona educirana.
 
Laserski precizna radna etika, glad, strast i pokoji posjet muza s Olimpa spajaju se u neopipljivu energiju koja te udari poput plimnog vala. Agresivni electro house, masni progresivni ritmovi, baš prljave bass linije i mixanje koje te vodi na transformativni proces pročišćenja ono su što će ti zakačiti stopala za floor.

Subzero je povratak u domovinu u svoj osobni kalendar upisao u žiži ljeta oko srpnja, jer kod kuće je ipak najljepše (partyjati). Stoga za sve koji žele baciti koje slovo ili možda priupitati za koji booking termin direkt linija do Brune u digitalnom vodi putem adrese dj.subzero@live.com.

 
Za daljnje uranjanje u svijet progressivea, deepa i future housea ispod aposlutne nule osjeti se slobodnim navratiti na bio koji službeni kanal hrvatsko-australskog klupka beata, a dok bush ne zaori njegovim ritmom baci čekić, nakovanj i stremen na najnoviju traku.

 
 
 
 
 
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop