Skip to main content
  • E-Base & Sehsson
  • 21.12.2011.

Ekskluzivna premijera: Video za novi singl E-Basea i Sehssona

Klubska Scena i produkcijska kuća Ritam Klub vam ekskluzivno predstavljaju premijeru video spota novog singlea E-Basea i Sehssona – Makarska.

Naslovna foto

E-Base & Sehsson

Single izlazi za poznatu američku dance etiketu Deep Life Records, a spot za single snimio je, montirao i režirao Dino Senčar.

E-Base
 
je jedan od najpoznatijih hrvatskih DJ-a i producenata elektronske glazbe, a njegovi remixevi za Dubiozu Kolektiv i Josipu Lisac (između ostalih) smatraju se klasicima elektronske glazbe u regionalnim razmjerima. Sehsson je DJ i producent elektronske glazbe iz Bosne koji polako, ali sigurno gradi jednu od najimpresivnijih karijera u regiji. Njihovom međusobnom suradnjom nastao je single progresivnog zvuka, a atmosfera  atmosfera se izvrsno slaže s glavnom inspiracijom: Makarskom i okolicom kao mjestom izvrsne zabave u vrelim ljetnim večerima i prekrasnom krajoliku i moru u kojima se uživa danju. Pogledajte!

E-BASE&SEHSSON – Makarska(original mix) OFFICIAL VIDEO MUSIC from dino sencar on Vimeo.

Spot je fantastično montiran, obiluje kitesurfanjem koje se izmjenjuje s kadrovima iz noćnih klubova i prekrasnim dnevnim i noćnim panoramskim snimkama te se savršeno slaže sa soundtrackom E-Basea i Sehssona. Spot je djelo Dina Senčara, čovjeka koji se već godinama potvrđuje kao jedan od najboljih i najinteresantnijih video kreativaca u našim krajevima što se može vidjeti u radovima za Fashion Incubator 2011, Valvoline – Šebalj Racing Team i u sjajnom fashion editorial za poznatu hrvatsku fotografkinju Mateu Smolčić. Bacite oko na Vimeo ili YouTube kanal autora videa. Cover za singl izradio je Adnan Dervišević.

Krajem siječnja 2012., također u suradnji s Ritam Klub produkcijom organiziramo i natječaj za najbolje remixeve Makarske. Na natječaj se mogu javiti svi zainteresirani DJ-i i producenti koji se osjete inspiriranim, a natječaj nije teritorijalno ograničen (pozvani su svi bez obzira na državu u kojoj žive ili rade). Najbolji remixevi bit će nagrađeni službenim izdanjem na drugom izdanju singlea Makarska za Deep Life Records koje se priprema u proljeće 2012.

E-Base Facebook

Ritam Klub Facebook

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2