Skip to main content

Electric Daisy Carnival iz Las Vegasa stiže u Split?

Sinoć su u splitsku zračnu luku sletjeli vlasnici Insomniac Eventsa u čijem je vlasništvu i poznati Live Nation, a cilj je kako prenose brojni mediji vidjeti može li Split biti domaćin jednog od njihovih festivala elektroničke glazbe.

Piše: 


U Splitu se nalazi osnivač Insomniac Eventsa koji je nastao još 1993. godine, Pasquale Rotella u društvu svojeg financijskog direktora Johna Boylea. Dočekao ih je direktor splitske Ultre Nikola Bušljeta, prenosi Vecernji.hr
{youtube}Zo47D-ZeMmI{/youtube}

Ugovor domaćih partnera s organizatorima Ultre sljedećeg ljeta ističe što su, kako doznajemo, u Insomniac Eventsu pomno pratili i očito odlučili osobno doći i vidjeti postoji li mogućnost da Split postane mjestom gdje će se održati neki od njihovih velikih događaja.
{youtube}t7cnigvw98Q{/youtube}

Live Nation je od ove godine vlasnik popularnog Hideout Festivala koji se već više godina održava na Zrću. Spomenimo samo kako samo prihodi Live Nationa posljednjih godina nadmašuju pet milijardi dolara, zadnji službeni podatak govori o tome kako je 2011. godine prihod od organizacije događaja bio 5,8 milijardi dolara.
{youtube}Hau3-HcXuDY{/youtube}

Ne mogu vam za sada ništa kazati, jer je riječ o poslovnoj tajni. S obzirom da je u toj priči Nikola Bušljeta siguran sam da će to imati dobar rezultat i da je to dobro za Split. Nitko ne misli sam sebi raditi konkurenciju, odnosno nitko ne misli da se sada u Splitu treba stvoriti konkurentska situacija, koja bi bila negativna. Mislim da je riječ o pozitivnoj stvari o jednoj simbiozi stvari koje mogu pratiti jedna drugu” – izjavio je gradonačelnik Splita Ivo Baldasar za Radio Dalmaciju.

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop