Skip to main content
  • alt
  • 20.10.2014.

Europa voli hrvatske klubove

Naravno da mi znamo kako su naši klubovi sjajni. Volimo svoja mjesta, atmosferu i talentirane mlade ljude koji donose glazbu u naš svijet.

 
No čini se da isto misli i renomirana stranica europesgreatest.com posvećena isključivo traženju najboljih mjesta za izlaske na europskom tlu. Nije bitno koliko je zemlja mala već koliko srca i karizme ima.
 
Među top europske party lokacije ekipa sa Europe’s Greatest uvrstila je klub Masters, koji se svojedobno popeo na zavidno drugo mjesto europskih 25 najboljih, zatim Gallery, Sirup, i Aquarius. Uzmite u obzir koliko je klubova posipano po europi i koliko dio nje zauzima naša zemlja. To vam ne može ne uljepšati dan.

alt

 
Ako se želimo utrkivati i u underground utrci možemo i to sa čak dva kluba na listi. Na 38. mjestu našao se Sirup dok je Aquarious zasjeo na 49. mjesto. Veliku petorku undergrounda čine renomirani klubovi koji su oblikovali underground scenu a to su od petog prema prvom mjestu: Robert Johnson klub, Factory 010, Watergate, Harry Klein i na poslijetku Berghain.
 
Zanima li vas pak nešto glamuroznije okruženje u kojem ćete moći zafeštati kao da je ’99 u kategoriji Luxurious & Trendy su kao top petorka zasjeli klubovi Space, Amnesia, Showcase, F12 i Pacha koja je već doista institucija više no klub. Želite li prošetati ovom listom o svom tempu ili možda i predložiti vama najdraži klub to možete učiniti ovdje. Ugodna vam šetnja dragi naši.
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk