Skip to main content
  • alt
  • 23.02.2015.

Felix Da Housecat nije mogao ući u Berghain

Nema veze jesi li hedliner festivala, vrtiš li se na vrhu svjetskih top lista i piješ li kavice s Puff Daddyjem. Ako ti vratar na ulazu Berghaina zabrani ulaz, to je to, bježi kući propalo je.

 
Felix Da Housecat je ovoga vikenda bio neugodno iznenađen kada se susreo sa strogom ekskluzivnom politikom Berghainovog portala. Felix se zatekao u Berlinu u petak kako bi sudjelovao na MTV Art House partyju nakon čega je odlučio nastaviti noć u berlinskom techno hramu. No iako bi mu ime sugeriralo da je srećko i iako mačke imaju 9 života čini se da ni jedno od ovoga nije bilo dovoljno.
 
Nakon što mu je zabranjen ulaz house mače zaista nije to dobro podnijelo udarivši rafalnu paljbu izvan kontrole od pedesetak tweeatova u kojima je Berghainu poslao svakojake poruke, od toga da se “zajebavaju s krovom osobom”, preko toga da ih je optužio za rasizam i “moderno ropstvo” pa sve do nešto manje suptilnog “FUK U RACIST CUNTS.”

alt

 
Iako je Felixov menađment obrisao tweetove preko noći Felix je nastavio dramu i kada se probudio i protegnuo započevšiiznova: “Da, trijezan sam i da, @berghain su rasističke pičke koje su posrale HouseGlazbu”.
 
Kako je malo teško dostojno prepričati čitav ovaj bijesni monolog čitavu tweet liniju koja operira na goloj emociji pročitajte ovdje. I upamti, ekipu na ulazu nije briga jesi li kraljević ili prosjak. Na ovom flooru su svi jednaki.
 
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2