Skip to main content
  • alt

Fernanda Martins privatno

Započevši iste godine kao naša Miss Soulfly, i Fernanda Martins jaše elektronički val od 2005. Desetljeće je bilo dovoljno da postane kraljica hard techna.

 
Ova čini se feminitetom bogata godina otisnula ju je kroz cjeli spektar techno podžanrova. Od onog najklasičnijeg, preko najdubljeg undergrounda pa sve do tamnog, acida, melodičnog, deepa i do čvrstih robusnih tonova hard techna koji je odabrala kao bazu. Živi visoko gore u oblaku brzih BPM-ova, a od 2013. svijetu se predstavlja s još jednima alteregom, Dot Chandler.

alt

 
Fernanda poštu prima u Barceloni i osim opasno neuomorne matrone za pultom iza scene je topla optimistična dama koja voli ljude, život i sve ono što on pruža. Tako je nastao i dokumentarac Beyond The Artist u kojem je Watts Shake sa svojim teamom proveo  24 sata s Fernandom slijedeći je u njenom privatnom životu kako bi ljudima pokazao tko je djevojka iza pulta  kada se svjetla utrnu i razglasi ugase. 
 
Kroz 3 grada, 2 gaže u jednoj noći koje vas vode od Techno-Flash Festivala do legendarnog Florida 135 i privatnih interakcija u slobodno vrijeme pokazat će vam koliko se sve što je prenosi u njen glazbeni odabir. Kako živi ona koja je zbog ljubavi preselila u Europu?

alt

 
Za sve kojima posredno upoznavanje putem traka ili preko leće kamere nije dovoljno, Fernanda kao Dot Chandler slijeće 11. prosinca u Split na Euphoria Festival, dok se dan poslije 12. prosinca smješta iza podija DEPO kluba, pa si zaokruži na kalendaru baš taj dan za malo ženskog dodira hard technom. 
 
A sada strastvena ljubiteljica glazbe, hrane, mopsova i prirode privatno i poslovno. Stisni play, nauči nešto i uživaj!
{youtube}83RQenIVlf8{/youtube}
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2