Skip to main content
  • alt
  • 23.05.2015.

Florence + The Machine neće nastupiti na INmusicu

Za sve vas koji ste luđački krenuli kupovati ulaznice za INmusic jer ste željeli iz pethih žila zaurlati “Shake It Out” ili “What Kind of Man” stigla je tužna objava.

 
Žena s kosom boje vatre bila je prisiljena otkazati nastup zbog izvanrednih okolnosti kao posljedicu loma stopala na Coacheli početkom travnja. 

alt

 
Unatoč prijelomu Florence je nastavila zakazanu turneju zamjenivši skakanje po pozornici i s nje sjedećim nastupom, no u ovom slučaju 23. lipnja će biti njen prvi dan izvan langete i mora vježbati stopalo koje se tjednima nije pomaklo iz svog gipsanog zatvora kako ne bi ostale trajne ozlijede.
 
Florence + The Machine i menađment su zamolili fanove INmusica za razumijevanje u ovoj nezgodnoj situaciji i kao posljedicu po prvi puta već imamo prvog headlinera za 2016. jer Florence nije otkazala već obećala svoj dolazak na naredni INmusic, tako da smo ujedno i prvo ime na listi gradova za novu turneju naredne godine.
 
Florence je poslala i video ispriku svima koji su se veselili nastupu:
{youtube}pBKVr-O31mE{/youtube}
 
‘Pozdrav, samo vam želim reći koliko mi je žao što neću moći nastupiti. Kao što možda već znate, slomila sam stopalo u nesreći koja je uključivala skakanje s pozornice. Nažalost, na dan festivala ću prvi puta biti bez langete i moram vježbati ponovo hodati na dvije noge. Nažalost to znači da ne mogu doći i svirati za vas, ali obećavam da ću doći iduće godine, na obje noge, potpuno zdrava. Jako, jako mi je žao što ne mogu biti s vama ove godine. Šaljem puno ljubavi i zahvaljujem na razumijevanju’. 
 
Kako bi sve bilo fer svi oni koji imaju dnevnu ulaznicu za drugi dan festivala, 23. lipnja, imaju mogućnost zamijeniti postojeću ulaznicu za onu festivalsku ili mogu tražiti povrat novca. Za obje mogućnosit možete poslati upite na mail adresu tickets@inmusicfestival.com.
 
Pa eto, do ljeta 2016. jedna za kišno popode i razriješenje od đavlova na leđima!
{youtube}WbN0nX61rIs{/youtube}
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop