Skip to main content
  • alt
  • 20.05.2015.

Garnierov “Electrochoc” prelazi na filmska platna

Zaljubljenik u glazbu, lutalica policama vinilki, zvučni pustolov i francuski glazbeni mogul puni floorove već četvrt stoljeća.

 
Malo je ljudi koji jednostavno toliko vole glazbu da se uopće ne zamaraju podjelama na tabore pa jednako poštovanje uživa i u mainstreamu kao i u nešto podzemnijim više hardcore vodama.
 
Klinac od deset godina koji je bacao improvizirane partije u vlastoj sobi svoj je san ostvario, sakupio tijekom godina toliko iskustva da je bilo neminovno da će se u jednom trenu sve ove misli izliti u knjigu pa je 2003. nastao najpoznatiji elektronički bestseller ” Electrochoc”. Bolju učionicu o sceni nećeš pronaći a k tome napokon, 12 godina nakon inicijalnog izdanja na materinjem francuskom, ova posveta povijesti elektronike ove godine biti će izdana i na engleskom i time dostupnija mnogo široj publici.

alt

 
No posebice velika vijest je da “Electrochoc” čeka i ekranizacija i seljenje na veliko platno. Dosadašnje informacije govore da će sam Garnier adaptirati knjigu u scenarij i da bi se u snimalnje trebalo krenuti krajem 2015.
 
Electrochoc nije egoistična autobiografija ili puhanje u svoj rog već koherentni presjek rađanja, razvoja i globalne eksplozije kulturnog fenomena elektoničke glazbe i kulture koja će te provesti scenama gradova kroz oči onoga tko je sjedio u prvim redovima pa se govori o Parizu, Detroitu, New Yorku, Berlinu, Lononu, Chichagu. Stvaranju knjige su pridonijele i živuće legende poput Mikea Banksa, Jeffa Millsa, Jamesa Murphya, Françoisa K
 
Dok ne donijemo priliku s velikim raširenim entuzijastičnim lemuru nalik očima djevojci ili momku u redu uvaliti i svoju kino kartu na pregled zadovolji se jednim finim setom da sokovi srijede poteku!
 
{youtube}e-0upDbArcU{/youtube}
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk