Skip to main content

Goli tip u podzemnoj koji urla “Less Donald Trump, more techno music!” dobio techno remix

Svako toliko na techno opni glazba tu i tamo dobije svog neslućenog heroja, koji u žrvnju društvenih mreža ne može ne postati institucija sam za sebe.

 
Ne znaš li na što mislimo prisjeti se posljednjeg superheroja s njemačkog Fuckparadea, Techno Vikinga, koji je u nekoliko sekundi uhvatio esenciju opakog partyjanja.
 
Novi heroj dolazi nam s njujorških ulica, točnije ispod njih, i ime mu je Patrick McCann koji je, prikladno za jednog disidenta, u toplesu u vlaku podzemne skandirao: "Less Donald Trump, more techno music!”. Sasvim je logično da je poneki suputnik izvadio mobitel ne bi li uhvatio ovaj nesvakidašnji trenutak koji mu se odvija pred očima i gospodin Patrick je u jedan vikend postao viralna senzacija. Svakako, sve što je nedostajalo bio je jedan opaki remix.
{youtube}vAP_ApDVSpk{/youtube}
 
Kako tko čeka dočeka, i kako svi imaju pristup glazbenom softwareu čekanje je bilo kratko i jedan korisnik YouTubea i zaljubljenik u elektroniku. Mr. Finn, preradio je kratki video ne bi li ga pretvorio u pravu techno traku. Jednominutni video samplira glas i miješa ga s bijelim šumom i bass kickovima. Pa do nekih dužih remixeva uživaj u paroli za novo doba dok svijet balansira na ivici cirkuskog šatora predsjedničkih izbora. 
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web