Skip to main content
  • alt

Hakkasan grupa otvara megaklub od 75 000 četvornih metara

Scena grada grijeha uskoro postaje bogatija za zvijer od kluba na čijim će vratima šarke zaškripati ovoga proljeća a novu stranicu party povijesti za pultom otvara Afrojack.

 
Hakkasan grupa nedavno je s $36 milijuna isplatila The Light Group i preuzela tri lokaliteta, Light Club, restoran i klub u MGM Grandu i prostor koji je sada poznat kao Omnia, a lokalitet je jednog od prvih klubova koji je svrnuo pažnju blještavog grada na elekroniku, Purea. Pure je donedavna bio u vlasništvu roditeljske tvrtke Caesars Entertainmenta koja je sada pod bankrotom.

alt

 
Grad usred pustinje, gdje dobro i loše, moralno i nemoralno, ispravno i krivo balansiraju među mutnim granicama, sve više pleše u ritmu elektroničke glazbe. Unutar margina ovo oaze Nevade sve vaše tajne su sigurne, ali Hakkasan Grupa ne taji da je tajna uspjeha u Vegasu da moraš potrošiti novac da bi ga zaradio i ne boje se velikih skupih projekata. Stoga će na lineup za 2015. zasjesti ekipa sa samoga vrha i uz zidove golemog zdanja će se, uz Afrojacka, penjati i zvuci Armina Van Buurena, Garrixa, Chuckieja, Olivera Heldensa, Nickyja Romera i Showrtreka kao i Krewelle i Nerva.
 
Ne preostaje ništa drugo no pričekati i vidjeti hoće li neonska svjetla, grijeh i poroci u 2015. nadglasati ono što je zaista bitno. Hoće li se sve svesti samo na orgiju luksuza ili će se Omnia ipak koncentrirati na onaj centralni pokretač ljudskog iskustva; glazbu, sjećanja, emociju i ljubav.
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2