Skip to main content
  • Eric Prydz
  • 16.12.2010.

Hologramski 3D nastup priprema Eric Prydz

Stepenicu više otišao je “čarobnjak” iz Švedske najavivši svoj novi nastup uživo na kojem će se uz glazbu prikazivati do sada neviđene hologramske i 3D animacije.

Piše: 

 

Ovo su povijesni trenuci za plesnu elektronsku glazbu koja pomiče svoje granice na polju glazbenih i vizualnih iskustava. Proizvedeno je nešto što može nadjačati pirotehniku, konfete i video zidove. Eric Prydz u 2011.g. pokreće svoj novi konceptualni nastup radnog naziva “Epic” koji će glazbi dati jednu novu dimenziju i tehnološku inovaciju.

Premijera ovog epskog čuda dogodit će se u londonskoj O2 akademiji Brixton, 2. travnja. Tijekom nastupa moći će se vidjeti jedinstvena 30-metarska građevina koja se širi od bine prema publici. Ovo će ujedno biti i prvo korištenje holograma za vrijeme nekog live nastupa u glazbenoj industriji. Dodatak tome bit će 3D animacije i filmići koji su već standardizirani.

Kompletnim vizualnim dijelom upravljat će nagrađivani umjetnik i VJ, Ralph Lambert.

“Želio sam prikazati svoju glazbu kroz vizualni dojam. To mi je i uspjelo zahvaljujući tvrtki Immersive. Hoću pomicati granice elektronskih nastupa uživo s tehnologijom koja do sada nije bila korištena te dati svojim fanovima, jedno iskustvo koje neće nikada zaboraviti” istakao je Prydz.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2