Skip to main content
  • 15.03.2006.

Idete li na Versus Depeche Mode?

Koncert grupe DEPECHE MODE je gotovo rasprodan! Posljednje ulaznice za koncert moći ćete kupiti u subotu navečer, 18.3.  na blagajni kluba Aquarius od 22:00 do 05! Sa kupljenom ulaznicom za koncert imate besplatan upad na VERSUS DEPECHE MODE warm up party! DJ Ludvig će birati glazbu na službenom warm up partyu i za ovu prigodu najavljuje nešto drugačiji izbor glazbe:
 

Piše: 

«Puštat cu puno toga što ce Dave, Martin i Andy izvoditi na koncertu, ali i puno klasika synth-popa osamdesetih, a kako su osamdesete ponovo «in» ovaj VERSUS party ce biti aktualan sa svjetskim glazbenim kretanjima!“ Ludvig dodaje: 

«Depeche mode su pioniri synth popa osamdesetih, band koji je u temeljima današnje elektronske plesne glazbe, a uz to, radi se o glazbi uz koju sam odrastao! Medjutim, za razliku od mnogih koji su nestali i otišli u legendu, Depeche mode i danas nakon cetvrt stoljeca postojanja, još uvijek stvaraju izuzetnu glazbu i predstavljaju sam vrh svjetske produkcije! Izuzetno sam inspiriran nadolazecim koncertom!» …porucuje Ludvig i sve vas poziva na Versus DEPECHE MODE warm up party u subotu u klub Aquarius!

Happy hour: od ponoci do 01 uz kupljeni RED BULL, votka FINLANDIA gratis!
Rezervacije VIP galerije: 0911 99 78 99

Klub Aquarius: Versus DEPECHE MODE sluzbeni warm up!
Datum: subota, 18.3.2006.
Izvodjac: DJ Ludvig
Cijena ulaznice: 20 kn do ponoci, 30 kn poslije ponoci

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2