Skip to main content
  • alt

Ilija Rudman u fabricu

Ilija Rudman slovi za jednog od najzanimljivijih  hrvatskih producenata elektroničke glazbe te nimalo ne čudi kako se upravo njegovo ime našlo na popisu izvođača jednog od partyja u slavnome londonskom klubu fabric.

 
Radi se o partyju zakazanome za petak, 3. listopada, lansirnome partyju Rareshove kompilacije za fabric. I dok u Room 1 sviraju sam Raresh, Craig Richards, Cristi Cons i Vlad Caia, Rudman dijeli DJ pultu Room 3 s imenima kao što su Guilhem Monin, Stephane Ghenacia i Remi Mazet. Room 2 rezervirana je za techno teškaše Bena Simsa, Lukea Slatera koji svira live pod aliasem Planetary Assault Systems te Kirka Degiorgija.
{youtube}GXO710mOp4E{/youtube}
 
Podsjetimo kako je Ilija Rudman jedan od  predvodnika  nudisco/house crossover scene kako i u Hrvatskoj tako i u svijetu te da je dosada izdavao na labelima kao što Rong Music, Bear Funk, 2020 Vision, Compost, Electric Minds ili Solardisco. Od 2003.  vodi i vlastiti label Red Music records, ovoga je ljeta izbacio stvar “Bad Passion” s vokalom Josipe Lisac, a jučer je na SoundCloudu podijelio svoju novu traku naziva “ATC”.
 
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2