Skip to main content

Izgorio automobil vlasnika porečkog Byblosa

Skupocjeni Land Rover, zapaljen prošle noći na zagrebačkom Marulićevom trgu, u vlasništvu je Hypo Steiermark leasinga, a koristi ga Šibenčanin Denis Erceg (49), vlasnik kluba 'Byblos' u porečkoj Zelenoj laguni, izvještava Jutarnji list.

Piše: 

Naslovna foto

Byblos Poreč


Policijskim očevidom je utvrđeno da je nepoznata osoba polila zapaljivom tekućinom, najvjerojatnije benzinom, stražnji dio vozila i potom zapalila otvorenim plamenom.

'Šta reći, sigurno je neka budala', govorio je Denis Erceg susjedima nakon neprospavane noći.

Susjedi su šokirani. Dim je sukljao u vis, a među prvima je vatrenu stihiju uočila djelatnica trgovine u neposrednoj blizini. Erceg nije prijavljivao nikakve prijetnje, a riječ je o čovjeku koji je 70-ih i 80-ih bio kapetan kadetskih i juniorskih reprezentacija Jugoslavije te igrač Hajduka.

No zbog čestih noćnih tulumarenja, Uprava splitskog kluba ga je suspendirala pa se vratio u matični klub Šibenik odakle je, pak, otišao u Francusku gdje je živio na visokoj nozi. U Lijepu našu vratio se prije 11 godina kada je kupio vodički klub Haciendu, a potom i zagrebačke klubove Gallery, The Best te porečki Byblos, zaključuje Jutarnji list.
{youtube}dOCJnSH4c1k{/youtube}

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2