Skip to main content
  • 24.10.2016.

Iznova se otvara legendarni argentinski techno club

Dance zajednica Argentine primila je sjajnu vijest koja je svakog Argentica i Argentinčanku koji drže do svoje elektroničke persone bacila u trans.

 
Za jednu zemlju pogođenu ne baš blagonaklonim okolnostima spram onih koji su rođeni kao plesači bi ovo moglo značiti novi val buđenja na sceni koja je polako i bolno umirala. Stigla je vijest da će ikonički techno club Cocoliche, zatvoren 2013., krajem listopada iznova otvoriti vrata. Objava stiže u teškom trenu za clubbing scenu kada je zbog smrti u travnju na Time Warpu 2016.,  na snagu stupila zabrana svih elektroničkih glazbenih festivala i ubrzo se krenula širiti i na argentinske noćne klubove koje vlada drži pod strogim povećalom posljednjih nekoliko mjeseci čekajući i najmanju pogrešku.

 
Imajući na umu kontroverzne okolnosti u kojima se klub iznova otvara vlasnik i rezident, Adolfo Cortes, poznatiji kao Udolph, komentirao je važnost Cocolicheova otvaranja za dance zajednicu zemlje: "Cocoliche će se vratiti korijenima. Booking program će biti takav da ga nikada do sada niste mogli vidjet u Argentini. U vrijeme kada grad urla u potrebi za promjenom i akcijom, Cocoliche se iznova otvara."
 
Kako bi pomogao uvođenju nove ere reanimacije argentinskog noćnog života Udolph nudi posjetiteljima opciju kupnje all-access članarine za prvu godinu Cocolichea. Ova techno meka Buenos Airea, koja je privlačila posjetitelje iz najzakučastijih kutaka planete na nezaboravne noći uz velikane kao što su Lucy i Marcel Dettmann, zadržat će originalnu lokaciju i dodati upgradeani sound system i preoblikvani interijer i krenuti gdje je stala s izgradnjom svjetske reputacije. Cocoliche će se otvoriti velikim dvodnevnim spektaklom koji započinje 28. listopada. Još jedan fini win za globalnu dance zajednicu!
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2