Skip to main content

Kada umirovljeni detektiv pokuša opisati rave kulturu…

Jaz između generacija ponekad je samo malena pukotina, ponekad ga dijele čitavi svjetovi. 

Piše: 

 
Dok je većina tvojih prvih rave iskustava bila ugodna buka buđenja u pronalasku svog mjesta pod suncem s istomišljenicima, DEA ( Drug Enforcement Agency ) misli drugačije. Kako obično u svijetu pronalazimo baš ono što tražimo i naš stav oblikuje ujedno i iskustvo koje ćemo imati, naredni dokumenti će prikazati svu komičnost pokušaja analize jedne kulture iz perspektive onoga kojemu nije ni namijenjena i koji u njoj ne nalazi jednaku katarzu kao njeni pripadnici. 

 
Svjedočanstvo svoga viđenja rave kulture donosi umirovljeni detektiv koji je deset godina visio po reveovima kako bi napisao službeno izvješće u kojem DEA pokušava bolje shvatiti ravere pitajući rigidna pitanja kao "Što raveri piju?", "Što je PLUR?", "Kako se raveri odijevaju?"…

 
Sva saznanja ove dekade detektivskog istraživanja sabijena su u službeni sažetak nazvan “The Rave and Club Culture/Designer Drugs” koji je predan 2001., no sada je procurio kako bi svakome tko jaše u elektroničkom ponudio koju šaku smijeha. Donosimo nekoliko isječaka, a osjećate li plamteću želju istražiti čitavo izvješće ovog raverskog Nika Praskatona slobodno klik ovdje. Uživajte u pogledu na svoje kroz tuđe oči.

 

 
 
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop