Skip to main content
  • alt
  • 5.08.2014.

Kanzyanijev ljetni odabir

Slovenski producent i DJ Valentino Kanzyani posložio je listu omiljenih mu traka ovoga ljeta, a koju mi u potpunosti prenosimo.

 
Na desetome je mjestu prvo izdanje novog underground labela Black Puddle Productions naziva “First EP”. Deveto je mjesto pripalo zajedničkome EP-ju Holdieja Gawna i Micawbera, “Moon Ride”.
{youtube}5KYvq2FIgHo{/youtube}
 
Zajedničko izdanje trojice producenata  Cumsecadea, Anestieja Gomeza i man Spidera, “Variant EP”, na osmome je mjestu dok je sedmo mjesto pripalo njemačkome producentu Kreonu i njegovu EP-ju “Globerip”.
{youtube}wbjlViTia-4{/youtube}
 
“Changing Habits, Breaking Rhythms” EP je izašao na labelu Slow Life i nalazi se na šestome mjestu, a na petome je mjestu Binhov EP “Downtown”.
{youtube}AurnTaqqsbE{/youtube}
 
Barac je potpisnik izdanja na četvrtome mjestu, “Variety Of Different Feelings”, rumunjski producent Xandru nalazi se na trećem mjestu s EP-jem “People From Here Vol.3”.
{youtube}P2xsrmlE_EE{/youtube}
 
Na drugome se mjestu smjestio zajednički EP producentske četvorke Thor 54, Exos, C Rock i Dubstar, “Blue Crystals”, dok je na prvome mjestu Kanzyjanijev netom izašli EP “Psiamsterdam” o kojem već pisasmo.
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop