Skip to main content
  • 1.05.2016.

Klingande u Čakovec donosi melodični house

Poharavši svjetske top ljestvice, te zapalivši klubove od Miami Beacha, Londona, do Japana, u lipnju stiže i u Čakovec na NearME festival.

Piše: 


Radi se o Francuzu Cedricu Steinmylleru, poznatijem pod imenom Klingande, a njegovo ime na švedskom predstavlja otkucaje, zvonjavu! Od malena svira klavir i saksofon, što se može čuti i u njegovim pjesmama. Javnost je oduševio svojim prvim hitom 'Punga', nakon kojeg je stigao i 'Jubel' te je pokosio sve ljestvice. 2015. predstavio je hit 'RIVA ( Restart the game )', a ove godine 'Losing u' ft. Daylight.
{youtube}b6vSf0cA9qY{/youtube}

Njegov nastup upotpunit će saksofonist Arnold Sax! Na međunarodnoj ljestvici, singl "Jubel" dospio je na 5. mjesto na French Singles Chart. U Austriji, Belgiji, Njemačkoj, Italiji, Švicarskoj i Poljskoj je zauzeo 1. mjesto, a također se nalazi u top pet hitova u Australiji, Francuskoj, Finskoj, Norveškoj, Švedskoj i Velikoj Britaniji.
{youtube}LtoGGA7Lo4E{/youtube}

NearME festival održava se 24. i 25. lipnja u Čakovcu. Uz poznata svjetska glazbena imena kao što su Dannic, Plastik Funk, 2Elements, Pinao, Beat Kat, Mikael Weermets, pojavit će se i podrška izvrsnih lokalnih DJ-eva. Ulaznice možete nabaviti ovdje.
{youtube}iNaZ6hPvwNE{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2