Skip to main content
  • Carl Cox
  • 7.08.2006.

Kolovoz u Aurori: David Morales, Gadjo, Ian Pooley i Carl Cox

Nakon spektakularnog Heineken Thirst partya koji se dogodio u subotu, 5. kolovoza (vidi slike galerija 1, galerija 2) na kojem su svirali Sharam iz Deep Disha, Soulwax u live izvedbi, Seraphim Codex, Nic Fanciulli i DJ Ewan primoštenski club „Aurora“ će u kolovozu ugostiti još četiri svjetski priznata imena s elektroničke glazbene scene, pa stoga dobre zabave neće nedostajati. 

Piše: 

Naslovna foto

Carl Cox

Već ovoga četvrtka (10. 08.) na programu je David Morales ili kako ga još zovemo „propovjednik evanđelja house glazbe“. Slijedi Gadjo, (subota, 12. 08.) tvorac hitova „Besame Mucho“ i „So Many Times“, pa Ian Pooley u sklopu Electronic Beats turneje (utorak, 15. 08.), a party poklonici zaključit će mjesec kolovoz gostovanjem najboljeg DJa na svijetu, Carl Coxa (subota, 19. 08.). Što je rekao "big black star" za Klubsku Scenu prošle godine, pročitajte u našoj rubrici intervjui. Aurora s najavljenim gostovanjima zasigurno može stati bok uz bok sa svjetski poznatim klubovima kao što su Space, Pacha, Amnesia na Ibizi, Cocoon u Njemačkoj pa i mnogim drugim diljem svijeta.
No, nije sve u gostovanjima svjetski poznatih imena jer onaj party ugođaj i atmosfera bilo to po noći ili u ranu zoru koji proizvodi primoštenska ljepotica mnogi su gosti ocijenili kao nešto neopisivo i nikad „viđeno“. Imena koja će svirati u idućih 15-tak dana, svaki na svoj način imaju „ono nešto“ pa ako se nađete u blizini ovog kluba stavite „pod obavezno“ neke od gore navedenih termina.

schulz mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2