Skip to main content
  • 31.08.2016.

KS Promo: Likantropski house DJ Wolfa

Da imaš unutarnju beštiju iz zoologije koju bi izjednačio s onom gladi za podijem koju osjetiš kada se kazalljke vikenda bliže, to bi bio vuk.

 
Krvavih očnjaka, s pogledom čistog instinkta, odgojen u šumi, sposoban, oštar, brz, svjestan svega oko sebe, slobodan da trči, istražuje i zavija na mjesečinu s neke hridi daleko na rubu šume. Pa tako za sve one koji vučjom gladi proždiru ritmove predstavljamo danas u novoj etapi friške nove runde jesenskog KS Proma mladog momka iz Nove Gradiške, koji je upravo ovu životinjsku kožu uzeo kao alias.

 
Rođen kao Josip Volf, dodaje još jedan krak na V i amerikanizira allias koji nastaje kada ga s 16 elektronika usisava u svoju priču. Odabrani otrov je house kao i mračniji i minimalniji zakutci beata. Sve je započelo gledanjem lokalnih DJ-a za pultevima pa posebice napominje Yakku, koji je poslužio kao mentor i katalizator za prve warm up-ove kao i DJ Slishmaistera, kojima se zahvaljuje.
 
{youtube}dgfv6r_isC0{/youtube}
 
Taktovi prve gaže zasvirali su u Exitu u Novoj Gradišci u prekrasnoj ironiji da je ono naslovljeno izlazom označilo ulazak, no to je dualna funkcija prolaza – počeci i krajevi su tako i tako iluzije koje stvaramo sami. Nakon što je otišao tadašnji rezident Yakka, Wolf nastavlja dalje nastupati u b2b setovima s prijateljem i kolegom DJ Iggyjem, uskoro kreće i organizacija privatnih partyja, a među posebno drage trenutke u CV-ju koji se tek puni ubraja nastup na Fresh Air Partyju u Novoj Gradišci, a trenutno ga možete zateći kao posvojenog Splićanina koji je zavrtio i u splitskom Galerija Baru. Pa na novu domaću house mladicu baci uho na narančastoj oblačnosti Soundclouda!

 

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2