Skip to main content
  • alt
  • 2.01.2015.

London gubi kultni klub

Charlotte Kepel, menađerica ovog rasplesanog londonskog zdanja, Plastic People, napomenula je da klub neće više otvarati svoja vrata u 2015.

 
Izjavila je kako je bilo sjajno, ali da je stiglo vrijeme da se krene dalje. Možda zaista ima nešto u onome kada se povučeš na vrhuncu i jednostavno zauvijek ostaneš upamćen kao uspješan.
 
Ovaj mali mračni prostor s ubojitim ozvučenjem bio je jedan od glavnih kotačića britanske scene kroz prethodna dva desetljeća. Prvobitno lansiran na Oxford Street, u 2000 se seli na Curtain Road i kako se šuška da se nova lokacija traži već neko vrijeme moguće da će klub iskrsnuti iznova na nekoj drugoj adresi.

alt

 
Klub je bio domaćin jednih od najznačajnijih dubstep večeri FWD>> i break beat partyja Co-Op, a Theo Parrish je godinama držao cijenjenu rezidentsku palicu, baš kao i Carl Craig, Four Tet, Floating Points 
 
Sutra će London posljednji puta protresti zvuci iz velikih zvučnika Plastic People kluba na partiju prikladnog naziva Last Dance, a iza pulta će za posljednji pozdrav stati  Floating Points, Abdul Forsyth, Benny Blanco, Paul Camo i Sean McAuliffe.
 
Uvijek je tužno pustiti nešto važno da se ugasi, no ipak, ono staro nestaje kako bi napravilo mjesta za novo, pa tko zna što će se u narednom razdoblj dogoditi s napuštenim floorovima ovog zdanja. Vidjet ćemo. 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk