Skip to main content
  • alt

Love Parade u Hrvatskoj! (Aprilili)

(Prvoaprilska šala) Uz sve drame koje se događaju, uz posljednje pozdrave Garden festivalu na desetljetni jubilej, uz strah da će Ultra Europe odseliti u neku drugu zemlju čini se da su party božanstva blagonaklono pogledala na balkansku zemlju koja grli Jadran.

 
Kao što smo već najavili, nikada zaboravljen najveći svjetski rave koji je poharao Berlin, zatim Essen i Dortmund i 2010. Duisburg, gdje je završio kobnom tragedijom koja je rezultirala izvlačenjem utičnice i gašenjem Parade Ljubavi, ovo ljeto iznova donosi povratak kraljice majke svih raveova.
 
Plan je bio da se 18. srpnja berlinskim asfaltom još jednom sliju milijuni partijanerskih stopala predvođeni kolonoma desetaka automobila i pokretnih platformi za još jedno golemo slavlje glazbe, plesa, ljubavi i zajedništva na Love Parade: Vlak Ljubavi partiju, no vlasti njemačkog grada su prethodnog tjedna zaključile da se parada ove najljepše od svih emocija neće održati na njihovim ulicama.

alt

 
Ured berlinskog gradonačelnika Klausa Wowereita je nakon cjelomjesečnih pregovora s organizatorima ipak odlučio da krv svjetskog partyja ipak neće poteći žilama njegovih ulica. Detaljno objašnjenje je izostalo, no nama sada više nije ni važno jer se dogodilo nešto u potpunosti nevjerojatno od čega smo malo hiperventilirali, pali sa stolice u instant nesvjesticu, zatim se uspuzali nazad, pali u nesvijest još jednom i tada se pljusnuli i pročitali iznova.
 
Kako su organizatori Love Paradea, predvođeni 42-godišnjim vječnim partijanerom Jensom Hohmannom, bili u potpunosti ogorčeni blokadom planova za paradu odmah su poslani upiti drugim potencijalnim gradovim unutar i izvan Njemačke pa je tako jedan od njih našao svoj put i do zagrebačkih ureda i od prijavljenih Hanovera, Dresdena, Stuttgarta, slovenskog Celja, Budimpešte i još nekolicine gradova upravo Zagreb je odabran za idealno odredište kao prijestolnica zemlje koja se ubrzano penje po svjetskoj party ljestvici.
{youtube}bc7EYqjWi3w{/youtube}
 
Detalje o tom mijenja li se datum ili stvari nastavljaju prema planu bismo trebali znati u tjednima pred nama, a za sada je jedino sigurno da će ovoga ljeta na ovaj specifični tren hrvatske party povijesti ulice glavnoga grada biti u potpunosti paralizirane hordama rasplesanih duša koje će se protezati od glavnoga trga, preko Savske ulice i prema Jarunskom jezeru. Reci ti što god želiš o Bandiću, ali čovjek ima sjajne ideje dok u pet ujutro trči sa svojim psima!
 
I samo za kraj još jednom: OMG, OMG OMG! 
 
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop