Skip to main content
  • Ostgut Ton
  • 10.05.2010.

Marcel Dettmann izdaje svoj prvi album (Ostgut Ton)

Marcel Dettmann je objavio neke detalje oko svog prvog album izdanja koje je vrlo jednostavno nazvan Dettmann.

Piše: 

Naslovna foto

Ostgut Ton

Kretajući se stopama svojih kolega Ben Klocka, Sheda, Prosumera & Murat Tepelia i Luke Slatera, Dettmann će biti peta osoba po redu sa Ostgut Ton izdavačke kuće koja izdaje album, iako je 2007. godine surađivao sa Klockom na izdanju Scenario. Tek ćemo čuti kako će album ustvari zvučati, ali možemo obećati dosta energičnih ali i deep momenata, uključujući dvije intro i outro produkcije.

Piše: www.happynovisad.com

Marcel tvrdi da album neće biti striktno dancefloor izdanje. "Volim muziku sa dubinom koju mogu osjetiti. Za to ne postoji neka određena formula. Mogao bi biti konceptualni album ili onaj kojeg čine različiti muzički stilovi."

Prije albuma pojavit će se jedno zanimljivo remiks izdanje za Marcelove pjesme "Shift" i "Unrest" koje je radio Norman Nodge i "Vertigo" i "Wound Up" za koje je zadužen Wincent Kunth.

Tracklist
01. Quasi (Intro)
02. Argon
03. Screen
04. Motive
05. Drawing
06. Reticle
07. Irritant
08. Captivate
09. Silex
10. Home
11. Viscous
12. Taris (Outro)

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk