Skip to main content
  • Mark Knight
  • 9.09.2009.

Mark Knight & D.Ramirez v. Underworld – ‘Downpipe’

Već od prvog predstavljanja publici ali i struci ovaj uradak se dao naslutiti kao nova bomba na plesnim podijima. 'Downpipe' je prepun groovea koji će Vas rasplesati samo tako. Doći će Vam da počnete pljeskati rukama, a uzbuđenje ne jenjava od početka do kraja ovog uratka.

Piše: 

Naslovna foto

Mark Knight

Cijelo putovanje kroz elektronsku glazbu potrudili su se izraditi vodeći britanski producent i DJ Mark Knight, zatim Underworld i D.Ramirez. Ovaj uradak dobio je već priznanje Pete Tonga u emisiji ‘Essential New Tune’.

{seyretpic id=360 align=center}
Nevjerojatan je efekt koji ovaj uradak proizvodi na licima clubbera. Djeluje im na osjećaje i urezuje se u vene. Kombinacija tech groovea i intenzivnog progressive sounda odlika su zvuka koje zadnje vrijeme sve više razvijaju Mark Knight i D.Ramirez. Svoj učinak svemu tome pridodao je hipnotičkim tribal glasovima, povratnik na elektronsku glazbenu scenu, ikona i vokalist Underworlda – Karl Hyde.

{snippet 1}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop