Skip to main content

Nakon mjeseci oporavka Paul van Dyk se vraća za pult!

Bila je to noć 27. veljače u Utrechtu. A State of Trance event je bio u punom jeku, subotnja noć je gorjela pod Paulovim rukama. 

Naslovna foto

Paul Van Dyk
 
No za razliku od prstiju oslonjenih na mašineriju, noge nisu bile te sreće i izgubile su uporište padom kroz rupu u konstrukciji pozornice načinjene za slavlje 15 godina ASOT-a. Helikopteri su se pokrenuli i ozlijeđenu trance legendu hitno prevezli u bolnicu, dok je naredni set Armina van Buurena otkazan iz poštovanja prema kolegi i i prijatelju.
 
Paul je jedno od najvećih imena globalne tko je tko enciklopedije svega onog elektroničkog, jedan od iskonskih elemenata primordijalne juhe koje je evoluirala u glazbu koju znaš danas, onaj koji je započeo u istočnom Berlinu dok ga je još veliki zid mržnje dijelio od zapada. Mladi Berlinčanin postao je tako kroz 90-e pionir trancea i nastavio dalje jednako jako i gazom u novo tisućljeće.

 
Mjeseci oporavka, fizikalne terapije, regeneracije i udaljenosti od pulteva i ljudi koji plešu na njegov specifični trance recept neminovno su bili teško razdoblje puno iskušenja. Ponekad ono što voliš moraš staviti na stranu da bi se nosio sa stvarnošću i vratio se tome iznova s obnovljenom vjerom i ljubavi. Paul je tako u službenom postu zahvalio svima koji su pružili podršku i poželjeli brz oporavak i najavio kako se na podije vraća sredinom lipnja.
 
"Bok, Paul ovdje, 
 
Prošlo je tri mjeseca od kada mi se život promijenio na način za koji nisam mogao uopće vjerovati da je moguće. Iako je preda mnom još dug put do potpunog oporavka, pozitivan sam, optimističan i činim apsolutno sve kako bih se vratio svojoj strasti i podijelio s vama svoju ljubav spram glazbe, kako bi proživjeli još nezaboravnih trenutaka i kako bi ovu drugu životnu šansu proživio do maksimuma – zahvalniji i sretniji no ikada.
 
Vrlo je teško zapisati sve što bi htio reći, ali znam da su mnogi od vas zabrinuti, pa ću pokušati.
 
Predanom teamu doktora, trenera, sestara i bolničkog osoblja u Uterechtu i Berlinu koji su pomogli – i koji nastavljaju i dalje pomagati u mojoj medicinskoj rehabilitaciji i skrbi – puno zahvaljujem. Zaista, nikada neću moći izraziti koliko duboko cijenim vašu ekspertizu i terapiju. Čini se kao čudo da sam živ i kao još veće da se uskoro vraćam svojoj strasti, upravo zahvaljujući vašoj pomoći.

 
Mojoj obitelji, prijateljima i teamu koji je bio samnom na svakom koraku puta – zauvijek ću biti zahvalan za vašu ljubav, podršku, ohrabrenje i pozitivu kroz ove teške mjesece.
 
Promotorima, poslovnim partnerima i kolegama koji su me pokrivali, vjerovali u mene, dozvolili mi ovo vrijeme za oporavak i koji me dočekuju otvorenih ruku, iz dubine srca hvala vam. U ovo doba to inje norma i vrlo sam dirnut time.
 
Svima vama diljem svijeta koji ste uzeli vremena za mene i slali ljubav, dobre želje i molitve zahvaljujem. Nema riječi kojima bih izrazio što sam osjećao, ali mogu vam reći da su mi mnogo puta oči ispunile suze dok sam ih čitao, hvala vam. Trebala mi je ta pozitivna energija više no što možete zamisliti.
 
Najviše, želio bi beskrajnu zahvalnost izraziti svojoj divnoj i brižnoj Magariti. Ti si ljubav mog života  i ne postoji apsolutno nikakav način da bih mogao proći kroz ovaj pakao bez tebe.
 
Sredinom lipnja vraćam se kako bih radio ono što volim i veselim se što ću vas sve vidjeti ponovo!!"

 
Povratnički Paul tako će se zateći i na domaćoj nam obali 26.kolovoza na dubrovačkom kamenu Revelina. Iznova u punoj snazi za Grammyja nominirani umjetnik kao podršku ima domaću ekipu DANCElectricPHILIPE-a, Audiometrica, dBA, Speeda i PhiberOptica-a. Pa dođi, pleši i voli s jednom novim Paulom, u novom ljetu i s novim pogledom na ljepotu svega što te okružuje! Budi svjestan ljepote i prije no što ti sudba zaprijeti njenim oduzimanjem! Vidimo se u Revelinu!
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop